UROŠ IZ UŽICA JE GESTOM ODUŠEVIO CELU SRBIJU: Pogledajte samo šta je URADIO, kapa dole (VIDEO)
Pas u lokalu, Foto: Printscreen/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

Divno

UROŠ IZ UŽICA JE GESTOM ODUŠEVIO CELU SRBIJU: Pogledajte samo šta je URADIO, kapa dole (VIDEO)

Pre nekoliko dana na internetu izažao je snimak iz jednog užičkog lokala koji je oduševio narod.

Objavljeno:

Pre nekoliko dana objavljen je snimak iz užičkog lokala gde psi sa ulice mogu slobodno da uđu i ugreju se tokom ove zime. Ovaj plemeniti gest izazvalo oduševljenje kod pratilaca, a snimak je za dva dana na društvenim mrežama pogledalo skoro milion ljudi, kao i lavinu komplimenata i lepih komentara prema ovom lokalu i vlasnicima.

Mladi menadžer ovog lokala Uroš Rogić, kaže da je ovih dana dobio na stotine poziva i poruka zbog ovog snimka, ali da ne smatra ovo ništa neuobičajeno, već da bi to trebalo da bude na neki način normalna pojava.

„Ispred našeg lokala uvek su posude sa vodom, pogotovo leti kada je velika vrućina, a otirače zimi uveče ne sklanjamo da mogu da se ugreju, poneki uđu i u lokal da se ogreju kao retriver sa snimka, koji je zaista jedna dobrica i maza.

Nažalost, ponekad uveče se okupi dosta napuštenih pasa i ne bude prijatno prolaznicima, ali mi moramo živeti sa njima i pored njih." zaključuje ovaj mladi ugostitelj.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso/ Kurir.rs/uziceoglasnatabla.com/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.