KOLIKO SREĆE JE IMALA! SRPKINJA 2 PUTA PREŽIVELA TERORISTIČKI NAPAD! Za dlaku izbegla pucnjavu u Parizu i masakr u diskoteci!
Foto: Reuters

velika sreća

KOLIKO SREĆE JE IMALA! SRPKINJA 2 PUTA PREŽIVELA TERORISTIČKI NAPAD! Za dlaku izbegla pucnjavu u Parizu i masakr u diskoteci!

Silvija Stoiljković bila na Jelisejskim poljima kada se dogodio teroristički napad. U novembru 2015. bila u blizini "Bataklana"
Objavljeno:

Silvija Stoiljković (38), naše gore list, igrom slučaja, našla se u četvrtak uveče u neposrednoj blizini terorističkog napada koji se odigrao na čuvenim Jelisejskim poljima.

Zaposlena kao farmaceutski tehničar u jednoj apoteci u blizini Trijumfalne kapije, došla je u situaciju da izbliza prati dramatične događaje u kojima je džihadista ubio jednog policajca, ranio dvojicu čuvara reda i jednu turistkinju, da bi, na kraju, i sam bio ubijen.

- Sve se odigralo baš kada sam kretala na večernju pauzu - kaže za "Novosti" Silvija. - Samo što sam izašla iz apoteke, pojavili su se specijalci naoružani automatskim puškama i vratili me unutra. Istoga trenutka, počele su da pristižu mnogobrojne interventne ekipe. Sve je bilo kao na filmu.

CEO PARIZ NA NOGAMA: U terorističkom napadu ubijena dva policajca! (FOTO) (VIDEO)

Istovremeno, u apoteci je u prinudni karantin bio zatvoren veći broj ljudi koji su se tu zatekli.

- Izgleda da su nekoga tražili, saučesnika ili tako nešto - ističe naša sagovornica.

Silvija je iza zaključanih vrata ostala dva i po sata, a onda se, usred noći, jedva nekako vratila kući, sva pod utiscima. Priznaje da se i malo uplašila.

- Kako i ne bih! Jelisejska polja su bila puna policajaca u uniformama i civilu, dok su iznad glave kružili helikopteri. Na kraju su nas pustili.

foto: AP

Silvija Stoiljković je iskoristila priliku da napravi i nekoliko fotografija, koje je odmah stavila na svoj fejsbuk-profil.

Zanimljivo je da je ovo drugi put da se našla u neposrednoj blizini terorističke opasnosti. Kada su u novembru 2015. godine teroristi napali Pariz, nalazila se nedaleko od koncertne sale "Bataklan"!

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.