OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Vozač snimio PRELEP prizor na Tari, šta kažete? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/oglasnatabla

PRESLATKO

OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Vozač snimio PRELEP prizor na Tari, šta kažete? (VIDEO)

Tri mala medveda prvo su trčala ispred automobila, a kada im se on dovoljno približio sklonila su se u mračniji deo šume

Objavljeno:

U poslednje vreme stanovnici planinskih predela Srbije često se susreću sa medvedima. Iako jedni tvrde da im česti gosti ne smetaju, drugima su naneli ozbiljnu štetu i poklali životinje.

Ovoga puta, maleni medvedići kod Tare svima su ulepšali dan, a građani se slažu da je ovo svakako najslađi snimak koji su dosad videli.

Kako se vidi na sminku objavljenom na Fejsbuku, tromesečni mečići trčkaraju putem ispred automobila koji se kreće sporo. Autor videa navodi da su viđeni na Tari, u noćnoj šetnji pred zimski san.

Tri mala medveda prvo su trčala ispred automobila, a kada im se on dovoljno približio sklonila su se u mračniji deo šume, verovatno iz straha.

Iako su neki građani zamerali autoru videa što ih je uopšte snimao i osvetljavao, drugi nisu mogli da ne iskažu koliko su dirnuti scenom tri mladunčeta.

"Dok ne izađe mama meda", glasio jedan od šaljivih komentara.

Podsetimo, nedavno je meštane Zapadne Srbije iznenadio snimak medveda koji preplivava Drinu, dok su kupači ostali u šoku.

Bonus video: MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

03:03

MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.