UPRAVO JE OBJAVLJEN NAJNOVIJI KONKURS ZA PENZIONERE: Prijava traje do 27. oktobra, a evo šta je potrebno
Penzioneri, Foto: Beta Dragan Gojić

PIO FOND

UPRAVO JE OBJAVLJEN NAJNOVIJI KONKURS ZA PENZIONERE: Prijava traje do 27. oktobra, a evo šta je potrebno

Pravo učešća na konkursu imaju sve starije osobe, penzioneri i oni koji to još uvek nisu

Objavljeno:

Festival stvaralaštva starijih „Zlatno doba“ poziva sve seniore-poete koji pišu srcem da se odvaže i prijave se na konkurs za najlepši stih i time nam otkriju delić sveta rastuće populacije starijih.

Pravo učešća na konkursu imaju sve starije osobe (od 60 godina i starije) penzioneri i oni koji to još uvek nisu, koje žive na teritoriji Republike Srbije, uz uslov da nisu članovi Udruženja književnika Srbije.

Jedan autor može da dostavi najviše do dve neobjavljene pesme nastale u „zlatnom dobu života“, koje ne smeju biti duže od 25 stihova, a tema pesama je slobodna.

Penzioneri
Penzionerifoto: Filip Plavčić

Pesme se šalju u tri primerka i potpisuju šifrom (ukoliko učesnik dostavlja dve pesme, potpisuje ih istom šifrom i šalje u jednoj koverti).

Uz radove je, u posebnoj zatvorenoj koverti, potrebno dostaviti i „rešenje“ šifre – ime i prezime, godina rođenja, adresa i broj telefona.

Radovi se šalju na adresu: RJ „Dnevni centri i klubovi“, Marije Bursać br. 49, 11080 Zemun, sa naznakom „za Poetski konkurs“, do 27. oktobra 2023. godine.

Najuspešnijim pesnicima po odluci Stručnog žirija biće dodeljene nagrade i priznanja, a za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 062 806 5406

Bonus video:

02:58

ŠVAJCARSKI MODEL RASTA PENZIJA NIJE NI DOBRO, NI VELIKO! Stručnjaci otkrili: Evo kakav će STANDARD STANOVNIŠTVA BITI U OVOJ GODINI

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.