POSLE SVEŽEG JUTRA LEP DAN: Evo kada možemo ponovo da očekujemo kišu
Lepo vreme, Foto: Tamara Trajković

RHMZ

POSLE SVEŽEG JUTRA LEP DAN: Evo kada možemo ponovo da očekujemo kišu

U Srbiji će naredne sedmice biti stabilno, suvo i natprosečno toplo vreme

Objavljeno:

U Srbiji će ujutru biti sveže, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano, osim na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje gde će biti malo i umereno oblačno, saopšptio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren istočni vetar, sredinom dana povremeno i jak. Najniža temperatura će se kretati od 10 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano uz slab i umeren, sredinom dana povremeno i jak istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura će se kretati od 12 do 16 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

1 / 4 Foto: printscreen/Naxi kamere

U Srbiji će naredne sedmice biti stabilno, suvo i natprosečno toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 24 do 28 stepeni, a samo se u nedelju očekuje prolazno naoblačenje sa lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za sredu, 27. septembar 2023:

Nastavak povolјnih biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima tokom jutarnjih sati. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.