SRPSKA INFLUENSERKA UPISALA FAKULTET U 34. GODINI: Tamara ređa USPEHE i DIPLOME, ne zna za PREPREKE! (VIDEO)
Tamara Ćosić, Foto: Prinstcreen/Nova S

svaka čast!

SRPSKA INFLUENSERKA UPISALA FAKULTET U 34. GODINI: Tamara ređa USPEHE i DIPLOME, ne zna za PREPREKE! (VIDEO)

Tamara je rekla i da u „godinama kada se upisuje fakultet” nije razmišljala o medicini, jer se “plašila lekara” i kako kaže, išla samo kada mora

Objavljeno:

Tamara će od oktobra krenuti na predavanja i vežbe na Medicnskom fakultetu sa 16 godina mlađim kolegama, ali kaže da joj to nije nikakva prepreka. Ona naglašava da sledi svoja interesovanja i poručuje, “Ako ne pobaš, nikada nećeš znati”.

Tamara Ćosić (34) nam se sa društvenih mreža obraća pod imenom “lepa svaki dan”. Stekla je veliki broj pratilaca i kao influenserka daje savete o nezi lica i tela.

Ova mlada i uspešna žena, već ima akademsko zvanje, završila je Ekonomski fakultet, ali njena želja za obrazovanjem i usavršavanjem nije se tu završila.

Gostujući u Jutarnjem programu “Probudi se”, otkrila je da medicinu nije izabrala slučajno i da odluku nije donela preko noći.

Naprotiv, kaže da se za upis na Medicinski fakultet pripremala tri godine.

“Ja sam imala srednju ekonomsku školu, pa ne bih mogla da upišem medicinu. Onda sam tri godine polagala ispite, da stvarno utvrdim da li me to dovoljno zanima, da li mogu da idem u tom pravcu i da narednih šest godina života posvetim tome. Onda sam u tom periodu pronašla rasporede na fakultetu, upisala ih u svoj raspored i sve svoje aktivosti radila oko predavanja i vežbi, da bih videla da li ću ja to moći. Taj test je pokazao da ću moći uz veliki trud, tako da se nadam da će biti sve po planu”, otkrila je Tamara kako se pripremala za upis.

Ona je rekla i da u „godinama kada se upisuje fakultet” nije razmišljala o medicini, jer se “plašila lekara” i kako kaže, išla samo kada mora. Tek kasnije je otkrila, da je ta oblast interesuje.

“Onda sam u svojoj 22. ili 23. godini, kada sam istraživala neku svoju zdravstvenu situaciju, shvatila da mi sati prolaze kao minuti i da jednostavno uživam da saznam više. Kasnije su mi se u životu namestile neke situacije, gde su neki meni dragi i bliski ljudi imali zdravstvene pobleme, a ja nisam znala kako da im pomognem ili nisam smela da reagujem, jer nisam stručna. Ja to želim već 10 godina i nekako mi je život davao potvrde da bi ja to trebalo da uradim. Kockice su se složile i mislim da je sada taj trenutak”, ispričala je influenserka Tamara.

Ona je istakla i da joj neće biti problem da ide na predavanja i vežbe sa mladim ljudima, od kojih je, kako kaže starija 16 godina.

Dodaje i da je za odluku, da upiše jedan od zahtevnjih fakulteta, kao formirana i profesionalno ostvarena ličnost, imala veliku podršku porodice i najbližih prijatelja.

“Ja imam sreću da imam okruženje koje me podržava. Moji roditelji, sestra i bliski prijatelji, svi se vodimo onim, da čovek u životu treba da proba sve što mu je srcu blisko, da dâ sve od sebe da uradi ono do čega mu je stalo. Uvek lako možete da odutanete i kažete – OK, zaigrala sam se, ovo je teško. Ali, ako ne probate, nikada nećete znati”, zaključila je brucoškinja Tamara.

Bonus video:

00:41

KIJA KOCKAR NAŠLA DEČKA STUDENTA PRED UPIS NA FAKULTET! Otkrila da li ga finansira, ali i DA LI ĆE GA PREDSTAVITI JAVNOSTI

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.