AMSS SE OGLASIO POVODOM VAŽNE STVARI: Najavljuje se OPREZ, evo i zbog čega
Ilustracija, Foto: printscreen/kamere na graničnom prelazu

amss

AMSS SE OGLASIO POVODOM VAŽNE STVARI: Najavljuje se OPREZ, evo i zbog čega

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

Objavljeno: 19:49h

Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, čekaju 70 minuta, a na Gradini 40 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17:15, na prelazu Gostun putnička vozila na ulazu u zemlju čekaju 30 minuta, a na Preševu 20 minuta. Kamioni na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, čekaju tri sata, a na Batrovcima dva sata.

Navedeno zadržavanje teretnih vozila posledica je aktivnosti susednih graničnih organa, navodi se u saopštenju AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

U toku poslepodneva širom Srbije bilo je kiše i obilnijih pljuskova, pa su putevi veoma mokri i klizavi, ponegde i uz veće zadržavanje vode. Zbog ovakvog stanja, u saobraćaju se preporučuje dodatni oprez i da se uslovi u saobraćaju prilagode uslovima na putu i vremenskim uslovima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.