Slikala sam se GOLA U SOLARIJUMU samo da skapiram zašto to ribe rade! Novi bizarni trend trese Srbiju! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

socijalni eksperiment

Slikala sam se GOLA U SOLARIJUMU samo da skapiram zašto to ribe rade! Novi bizarni trend trese Srbiju! (FOTO)

Ajde, reko' da budem ko ove moderne ribe. Da probam i ja! Kud svi Turci, tud i mali Mujo!
Objavljeno: 23:00h

Na stoličici pored. Pale se lampe, počinje da duva. Zatvaram oči. U mislima sam opet na Skiatoru. Duva vetar, prži me sunce. Kako neko može svojih pet minuta bekstva na imaginarnu plažui može da koristi za - faking selfi.

foto: Espreso.co.rs

Al', aj da probam. Okrenem se ko prase na roštilju, posle dva pokušaja upalim famoznu prednju kameru. Namestim se, pućim se kao sve ove "normalne" ribe.

Malo mi je neprijatno - od mene same.

Poslednji selfi napravila sam u nekom izlasku sa najboljom drugaricom. Gle me sad, mislim se, budaletinu, slikam se gola u solarijumu. Batali, nije to za tebe devojko. Odložim telefon, vraćam se na Skiatos sve dok se lampe ne ugase. Izlazim iz solarijuma, navlačim trešu, izlazim iz kabine. Čini mi se da mi obrazi gore.

foto: Espreso.co.rs

Blam me devojke kojoj plaćam mojih šest minuta raja, kao da ona zna šta sam tamo radila! Izjurim napolje k'o da sam i dalje gola - pred njom celim svetom.

I pitam se - zašto?

Zašto smo postali robovi društvenih mreža, umesto da oni budu naša konekcija sa prijateljima? Zašto smo kao nacija postali zavisni od toga da svaki put kad izađemo iz kuće to podelimo i u onom imaginarnom svetu? Jer, znate ono - čega nema na Fejsbuku nije se ni desilo...

Progutala sam knedlu, napravila te selfije. Sve je to super, lepo ispadneš, lampe ti daju neki ful efekat. Ali, daj bre, to je intima!

Držaću se ja ipak one "old skul" varijante - slikanje po svadbama i to je to od mene!

P.S. Nisam imala dovoljno hrabrosti da okaćim jednu od obvih fotki na Instagram. Nema potrebe da obrazlažem zašto :)

(Suzana Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.