Bio je ikona B92 godinama. Na kraju se oprostio emotivnim govorom od kog će vam zastati knedla u grlu (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ide dalje!

Bio je ikona B92 godinama. Na kraju se oprostio emotivnim govorom od kog će vam zastati knedla u grlu (VIDEO)

– Što se mene lično tiče, poslednji put iz studija Vesti televizije B92, ja vam želim prijatno veče - rekao je Goran Dimitrijević
Objavljeno: 13:41h

U intervjuu koji je dao za magazin Hello!, Goran je 2014 godine iza sebe imao već 20 godina rada na B92 i u tom trenutku nije bilo reči o njegovom angažmanu na nekoj drugoj televiziji.

- Počeo sam na B92 koji se s vremenom menjao, a kako se menjao on, menjao sam se i ja, a menjala se i Srbija. Mediji su sada znatno razvijeniji nego što su bili devedesetih, kada sam počinjao svoju radijsku karijeru, i sve je postalo u većoj meri površno i komercijalno. U međuvremenu, bilo je različitih ponuda, ali kada vas pozovu da pređete u drugi medij, prvo što vam ponude je veća plata i eventualno ponešto od tehničkih novotarija. Retko šta sem ovoga mogu da vam ponude. Bar što se mojih kriterijuma tiče. Ja sam na B92 sve ove godine imao ono što mene zanima, a to nije samo sedenje pred kamerom već i bavljenje nekim drugim stvarima.

Da li ste u nekom trenutku ipak razmišljali o odlasku?

– Jesam, ali sam se, ipak, predomislio, ostao sam zbog kolektiva. Naravno, svako se zasiti, ali ja to još nisam osetio. Kada se i ako se desi, verovatno više ni neću raditi u medijima. Bar ne ovaj posao kojim se danas bavim. – rekao je Goran.

(Espreso.co.rs/Hello)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.