Olivera je najtužnija devojčica u Srbiji: Otac joj se smrzao na smrt, a njena porodica živi u stravičnim uslovima! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

strašna priča!

Olivera je najtužnija devojčica u Srbiji: Otac joj se smrzao na smrt, a njena porodica živi u stravičnim uslovima! (VIDEO)

Olivera, Jovana, Jovan i Miljan! Srbijo, zapamti ova imena, jer ovakvu horor priču nikad nisi čitala

Objavljeno: 10:16h

Malena Olivera imala je veliku sreću i naišla na ljudsku dobrotu poput one koju poseduje učiteljica Šobot. Svojom akcijom podigla je Srbiju na noge i uspela, konačno, da pobudi i one javne službe koje bi same trebale da se pozabave ovim problemima. S obzirom da nikada do sada nisu primali bilo kakavu vrstu socijalne pomoći.

foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

Pokojni Nebojša je radio u rudniku Trepča odakle je mesečno primao 30 evra i to je bio jedini izvor prihoda. Izbegli iz Kosovske Mitrovice, kako i sami kažu, kada su došli u Beograd sve je krenulo naopako.

foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

Veliki broj građana odazvao se da pomogne Oliveri i njenim njbližima, kako zbog gubitka tako i zbog života sa kojim suočeni.

Danas je naša ekipa ipak uspela da ovim klincima izmami osmeh na lice. Od smrti oca se ne oporavlja tako lako, ali i sama pomisao da će konačno osetiti toplinu doma, budi novu nadu u bolje sutra.

foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

Teška životna priča porodice Marković i malene Olivere, koja je zahvaljujući Jelene pridobila i naše simptije naišla je na humanost mnogobrojnih. Te će tako konačno dobiti krov nad glavom koji je za razliku od ovog najlonskog – pravi. Milica Ignjatović ganuta pričom desetogodišnje Olivere rešila je da ustupi svoj dom Markovićima na privremeno korišćenje.

Kada bi bilo više srca kao što je Miličino, bilo bi manje uplakanih očiju kao što su Oliverine.

Bonus video

Čudo: Izgoreo stan, ostale samo ikone!

(Milica Božinović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.