KAMO SREĆE DA IMAM VELIKU KUĆU I PARE: Baka koju su optužili za prevaru ima poruku za sve! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DETALJI POTRESNE PRIČE O BAKA LJUBICI!

KAMO SREĆE DA IMAM VELIKU KUĆU I PARE: Baka koju su optužili za prevaru ima poruku za sve! (VIDEO)

Svi ste čuli za potresnu priču o baka Ljubici. Ubrzo je tužna priča postala još tužnija jer su nam Obrenovčani rekli da se radi o prevari. Sada smo je ponovo pronašli i popričali o svemu sa njom....
Objavljeno: 23:41h

Neka ide njima na dušu, kamo sreće da imam tu veliku kuću u Obrenovcu o kojoj oni pričaju i te pare. Ja živim u malom mestu Ljubinić kod Obrenovca i izdržavam troje unučadi, rekla je baka. To je strašno šta pričaju.

Iako nije želela da nas povede kod nje kući, otkrila nam je još neke detalje iz porodičnog života.

Rodila sam ćerku veoma kasno, u 50-oj godini. Ona je svoje prvo dete rodila u 17 godina, a ubrzo još dvoje. Ja se nisam čula sa njom skoro dve godine, ali su mi komšije rekle da je sada našla nekog u Nemačkoj i da je rodila još jedno dete.

Ljubica kaže kako nema telefon i kako se deca nisu čula sa mamom. Pored toga, rekla nam je da joj se ćerka dosta mučila u prošlosti.

foto: Filip Plavčić

- Dobila je decu koju čuvam sa čovekom koji ju je maltertirao. Bio je kockar i voleo je da pije. Umeo je da je udari, ali decu nije dirao. Uspela je da ga otera, ali je posle poplava napustila kuću bez reči, ostavivši decu sa mnom.

foto: Printscreen

Ljubica je stalno odmahivala glavom i jedva je pričala, ali nije želela da nas povede kako bi videli gde živi i pomogli joj.

Da li je u pitanju prevara ili se Ljubica plaši nečega drugog, ne znamo, ali ćemo joj svaki put kada je sretnemo - dati ovu ponudu.

Bonus video

CELA SRBIJA PADA OD SMEHA ZBOG VANDALA IZ NOVOG SADA: Huligani lome interfon, ali ŠOK sledi!

(J. Jovanović )

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.