ZA IVANA (7) I RADA (4) NEMA POKLONA OD DEDA MRAZA: Umro im je tata, sad imaju samo mamu i sirotinju!
Foto: Glas Zapadne Srbije

pomozite!

ZA IVANA (7) I RADA (4) NEMA POKLONA OD DEDA MRAZA: Umro im je tata, sad imaju samo mamu i sirotinju!

Tek što se uselio u s mukom podignutu kuću i zažario ognjište, to bejaše pre četiri godine, Dragan Petrić iz Zvezda na obroncima Jabuke, voljom sudbine, napustio je ovaj svet. I ostavio svoje junoše, Ivana (7) i Rada (4), da o njima brine samo majka
Objavljeno:

Pokojni Dragan kao da je predosećao nešto. Žurio je da ukrovi, da useli krevete, doradi kupatilo da se deca imaju gde okupati. Ali tu ga je pregrabila smrt. Samo jedna soba je topla, ostale još nisu ni maltera videle. Vode ima, ali kupatila nema. Dečaci se kupaju ispred šporeta u koritu.

Možda, ipak, postoje ljudi koji mogu nejač pomoći, odvojiti malo, a za Ivana i Rada to bi bilo čitavo bogatstvo. Zaslužuju, dovoljno je što rastu u planini. Postaće jednog dana, ako bog da, veliki ljudi.

Zaslužili su trunku dobrote, i oni i majka im koja bdi nad njima. U Božićnoj ili novogodišnjoj noći setimo se ovih mališana, što samuju u planinskoj nemaštini, duboko u bespuću Jabuke.

foto: Glas Zapadne Srbije

Ukoliko želite da pomognete ovoj porodici javite se Ivanki Marinković na broj 060/523-64-62 ili pošaljite odeću, obuću, hranu, stvari za kuću ili šta god mislite da može da im znači na adresu Selo Zvijezd, 31300 Prijepolje - Vladimirka Petrić telefon 033/671-629.

(Espreso.co.rs / Zlatarinfo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.