TAKSISTI DIVLJACI ZAVODE RED U BEOGRADU: Razbili glavu direktoru Civilne uprave! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Da li će im neko stati na put?

TAKSISTI DIVLJACI ZAVODE RED U BEOGRADU: Razbili glavu direktoru Civilne uprave! (FOTO) (VIDEO)

Nakon večerašnjeg divljačkog napada postavlja se pitanje da li postoji neko ko može da zaustavi njihovo divljanje?
Objavljeno: 15:57h

Oni su taj automobil fotografisali, ali je ubrzo posle toga Vasićevo vozilo presreli drugi nelegalni taksisti u Makenzijevoj ulici, kod centrale Komunalne policije, i fizički nasrnuli na njega, uz uvrede i pretnje.

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

"Nakon fotografisanja tri automobila su nas sustigla, opkolila i blokirala. Iz njih je izašlo više muškraca koji su počeli da udaraju po našem vozilu. Pripadnici Komunalne policije su primetili gužvu i izašli da vide šta se dešava. I ja sam izašao iz kola, a jedan od napadača je počeo da preti Komunalnim policajcima, a mene je glavom udario u predelu usne. Pretio mi je da će mi spaliti auto, da će me ubiti. Iznenadila me je reakcija Komunlanih policajaca, koji su insistirali da se mi svi sklonimo jer ugrožavamo saobraćaj, ne pokušavajući da utvrde šta se zapravo dešava. Potom smo nastavili vožnju, a napadači su nas pratili još neko vreme i nestali", kazao je za Kurir vidno potreseni Vasić.

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

On dodaje da je o svemu obavestio regularnu policiju, a u razgovoru za Kurir potvrdio je da ga ovakvi napadi neće zastrašiti niti usporiti rad Civilne kontrole, kojoj je cilj da istraje u borbi protiv nelegalnih taksista, kao jednom od velikih problema Beograda.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.