Pitali smo beogradske taksiste čime ih izluđujete! ČETIRI stavke su pobedile!
Foto: Fonet

ispovesti taksista

Pitali smo beogradske taksiste čime ih izluđujete! ČETIRI stavke su pobedile!

Često ih napadamo, ponašamo se kao životinje i svako malo brinu da li će im neko baciti peglu na zadnjem sedištu. Da li ste se nekad zapitali kako je njima?
Objavljeno:

Nikola

Povraćanje u vozilu je nešto najgore što stranke rade! Dosta njih ne zna ni da se izvini nakon sranja koje prirede!

foto: Giphy

- Radim noćne smene i često vozim samo pijane stranke. Mnogo puta do sada mi se desilo da najopuštenije povrate na zadnjem sedištu. Kunem vam se da ključam u tim trenutku. Najradije bi ih izbacio, samo da ih ne gledam. Najgore od svega je što oni krenu da se kikoću kao da je to najnormalnija stvar! ... A devojke su gore, verovali ili ne! Sve znaju i za sve imaju opravdanje.

Arso

Najgori su oni koji misle da im je moje zadnje sedište soba u motelu

foto: Giphy

- Mlad sam i ja, sve razumem,a li neki ljudi jednostavno nemaju srama. Znate koliko puta mi se desilo da se par maltene seksa u toku vožnje. Ne znam kako im nije neprijatno, znam da ja svaki put poželim u zemlju da propadnem. Svaki put mi dođe da izbacim te napaljene, ne moraju ni da mi plate, samo da ih ne gledam. Zaista je ružno i neukusno.

Eto, ipak imaju razloga da nas ne gotive. Sledeći put kada bacite peglu u taksiju ili se navatate sa nekom anonimnom ribom iz provoda, biće vam jasno što se ti "zli ljudi", taksisti tako "bahato" ponašaju.

(M. B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.