POČINJE IZGRADNJA NAJVEĆEG TRŽNOG CENTRA U BEOGRADU: BW Galerija niče do 2020! (FOTO)
Foto: BNV

Beograd na vodi

POČINJE IZGRADNJA NAJVEĆEG TRŽNOG CENTRA U BEOGRADU: BW Galerija niče do 2020! (FOTO)

Radove na temeljima izvodi Novkol, domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova
Objavljeno: 11:30h

Zatvorenim pešačkim mostom biće spojen sa The St. Regis Belgrade, čime će biti obezbeđen direktan pristup spektakularnom vidikovcu na vrhu 40-spratne Kule Beograd.

foto: Filip Plavčić

Kroz BW Galeriju prolaze tri glavne avenije, a transparentni krov obezbeđuje prirodno osvetljenje celog prostora, čime se u unutrašnjosti tržnog centra stvara osećaj kupovine na otvorenom.

Evropskim šarmom, jedinstvenom lokacijom u srcu Belgrade Waterfronta na obali Save i pristupom Sava Promenadi, BW Galerija će privući kako domaće, tako i inostrane posetioce.

Čitav niz pogodnosti - od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica - obogatiće postojeću ponudu Beograda, definišući prestonicu kao glavnu regionalnu destinaciju i obezbeđujući neprevaziđen životni stil za stanare Belgrade Waterfronta.

Glavni projektant BW Galerije je RTKL, jedna od najvećih multidisciplinarnih projektantskih kompanija, dok je Arhi.Pro lokalni konsultant.

foto: Promo/Beograd na vodi

Radove na temeljima izvodi Novkol, domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova.

Otvaranje gradilišta BW Galerije potvrđuje snažan napredak Belgrade Waterfronta i dopunjava radove na tri ostala aktivna gradilišta: BW Residences, čija je spoljna konstrukcija već stigla do poslednjeg, 20. sprata, kao i BW Vista i The St. Regis Belgrade, gde su u toku radovi na postavljanju šipova.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.