OD DANAS DO PONEDELJKA BESPLATAN PARKING, IZMENJEN RED VOŽNJE, RADE DEŽURNE POŠTE: Detaljan spisak RADNOG VREMENA!
Radno vreme, Foto: Emilija Jovanović, RINA, Printscreen

PAŽNJA!

OD DANAS DO PONEDELJKA BESPLATAN PARKING, IZMENJEN RED VOŽNJE, RADE DEŽURNE POŠTE: Detaljan spisak RADNOG VREMENA!

Za vreme uskršnjih praznika u petak, 14. aprila i ponedeljak, 17. aprila primenjivaće se red vožnje za nedelju

Objavljeno:

U Beogradu, tokom uskršnjih praznika, od petka do ponedeljka, od 14. do 17. aprila, izmenjen je red vožnje gradskog prevoza kao i prodajnih prehrambenih objekata, a parking se neće naplaćivati.

Parking servis je saopštio da neće naplaćivati parkiranje, od 14. do 17. aprila i da će redovna naplata biti nastavljena u utorak, 18. aprila.

Tokom praznika će dežurati ekipa "pauk" službe, preneo je Beoinfo.

Iz gradskog Sekretarijata za privredu je saopšteno da po odluci o radnom vremenu zanatstva i trgovine, prodavnice u nedelju, na Vaskrs, mogu biti zatvorene.

Kako se navodi, u petak, subotu i ponedeljak, 14, 15. i 17. aprila, hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Za vreme uskršnjih praznika u petak, 14. aprila i ponedeljak, 17. aprila primenjivaće se red vožnje za nedelju, najavili su nadležni.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Izmenjen red vožnje će važiti na svim linijama na kojima vozila saobraćaju u okviru integrisanog tarifnog sistema, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U subotu, 15. aprila, važiće red vožnje za subotu, a u nedelju 16. aprila, za nedelju.

Od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte, najavila je Pošta Srbije.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno, non-stop.

U petak i subotu, 14. i 15. aprila i u ponedeljak, 17. aprila radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Кragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu.

Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

U nedelju, 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu "Nikola Tesla" i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Bonus video:

01:45

ZA VELIKI PETAK I USKRS PLJUSKOVI! Pomoćnik direktora RHMZ otkrio kada nam stiže toplije vreme, ali I ŠTA NAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.