DETALJAN PLAN RADA PIJACA, PRODAVNICA I PUMPI ZA PRAZNIKE: Raspored je izmenjen, evo kako će funkcionisati!
Pjaca, Foto: Tamara Trajković

obratite pažnju

DETALJAN PLAN RADA PIJACA, PRODAVNICA I PUMPI ZA PRAZNIKE: Raspored je izmenjen, evo kako će funkcionisati!

U subotu, 15. aprila, dežurni prodajni objekti moraju da rade najmanje od devet do 12 sati

Objavljeno:

Sve pijace, koje posluju u sastavu Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske pijace", radiće po uobićajenom radnom vremenu u petak, subotu i ponedeljak, 14, 15. i 17. aprila.

Radno vreme pijaca je od 6 do 19 časova, saopšteno je iz ovog preduzeća. Zelene pijace neće raditi na Vaskrs, u nedelju, 16. aprila, osim pijaca: "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac", koje će raditi od 6 do 14 časova. Pijaca "OTC" – Novi Beograd, u petak i subotu, 14. i 15. aprila, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 8 do 16 časova, dok će na Uskrs, 16. aprila, te u ponedeljak, 17. aprila, pijaca biti zatvorena.

Gradska uprava Geograda najavila je da će prodajni objekti za uskršnje i prvomajske praznike raditi prema izmenjenom rasporedu.

Na Veliki petak, 14. aprila, dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana - hipermarketi, supermarketi, mini-marketi, moraju da rade najmanje od devet do 12 sati, navodi u saopštenju Beoinfo.

pijaca, Zeleni venac, Hrana, Ribarnica, riba, Šaran
foto: Tamara Trajković

U subotu, 15. aprila, dežurni prodajni objekti moraju da rade najmanje od devet do 12 sati, dok u nedelju, na Vaskrs, dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni. Drugi dan Vaskrsa, 17. aprila, dežurni prodajni objekti moraju da rade najmanje od devet do 12 sati.

Isto radno vreme važiće i za prvomajske praznike - u nedelju, 30. aprila, dežurni prodajni objekti moraju da rade najmanje od devet do 12 sati, dok na Praznik rada, 1. maja mogu biti zatvoreni.

Pojedine pijace u Beogradu radiće po izmenjenom radnom vremenu, a neke neće raditi uopšte.

pijaca, Zeleni venac, Hrana, paprika
foto: Tamara Trajković

Drugog dana praznika, 2. maja, obaveza dežurnih prodajnih objekata je da rade najmanje od devet do 12 sati.

Benzinske stanice tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika rade 24 sata na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 sati, navedeno je u saopštenju.

02:56

OBIČAJI KOJI SE VEZUJU ZA USKRS! Sveštenik Petrić objasnio šta NIKAKO ove nedelje ne smemo da radimo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.