SKANDAL! Policija privela sedmogodišnjeg dečaka sa POSEBNIM POTREBAMA i stavila mu lisice pred celom školom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/CNN

Za osudu

SKANDAL! Policija privela sedmogodišnjeg dečaka sa POSEBNIM POTREBAMA i stavila mu lisice pred celom školom! (VIDEO)

Obisova je rekla da je krenula pravo u školu kad su je nazvali i obavestili da postoji problem, ali kad je stigla po svog sina, on više nije bio tamo

Objavljeno:

Majka sedmogodišnjeg dječaka zahteva odgovore nakon što je policija u lisicama odvela njenog sina iz škole u psihijatrijsku ustanovu u Teksasu.

- Moj sin je dete s posebnim potrebama i treba mu posebna briga, rekla je dečakova majka Ejpril Obris za Fox 6 News, javlja Huffington Post.

DRAMATIČNO UPOZORENJE NAUČNIKA: Razoran zemljotres SVAKOG SEKUNDA moguć u Istanbulu! Majka je objasnila da dečak pati od ADHD poremećaja i hiperaktivnosti što može da rezultira poremećajem ponašanja. Mališanu u školi obično pomaže asistentkinja. Tog dana, 9. maja, ona nije mogla da dođe s njim na nastavu. Sedmogodišnjak je izolovan od ostatka razreda nakon što je navodno lupao glavom o zid. Policajci su ga priveli i izvukli iz škole u Dalasu.

Obisova je rekla da je krenula pravo u školu kad su je nazvali i obavestili da postoji problem, ali kad je stigla po svog sina, on više nije bio tamo.

- Pitala sam gde mi je dete čim sam stigla. Rekli su mi da nije tamo. Loše se ponašao pa nije više ovde, objašnjava šokirana majka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.