Kako se obogatila porodica Tramp: Život u bedi, meso mrtvih konja i prostitutke (FOTO)
Foto: AP

njihova istorija je neopisiva!

Kako se obogatila porodica Tramp: Život u bedi, meso mrtvih konja i prostitutke (FOTO)

Pre nego što je postala jedna od najbogatijih na svetu, porodica Donalda Trampa preživela je ono o čemu niste ni sanjali
Objavljeno: 14:49h

Izgubio nemačko državljanstvo

Četiri godine nakon napuštanja Elsie, Tramp je partneru prodao svoj udeo u Arktiku i vratio se u Nemačku. Oženio se za komšinicu iz detinjstva, Elizabet Krist. Nemačke vlasti su zabranile Trampu i njegovoj supruzi da ostanu u zemlji zbog njegovog izbegavanja vojnog roka i odbijanja plaćanja poreza. Takođe su mu rekli da nema nemačko državljanstvo, jer je pobegao u SAD da izbegne vojni rok.

Fred i Elizabet su se odselili u Njujork. Elizabet je rodila troje dece - Elizabet, Freda mlađeg, budućeg Donaldovog oca, i Džona.

Deda Tramp umro je u Kvinsu u Njujorku od španske groznice, 1918. godine. Njegovo bogatstvo tada je iznosilo oko 32.000 dolara, što bi danas bilo oko 500.000 dolara. Nakon njegove smrti, baka Tramp i njen petnaestogodišnji sin Fred mlađi krenuli su da se bave nekretninama i gradnjom, udarivši temelje za poslovno carstvo koje danas kontroliše njen unuk, kandidat za predsednika.

foto: AP

(Espreso.co.rs / avaz.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.