Ukrali su mu mobilni, krenuo je po njega, a nije ni slutio šta će mu se desiti kada ga nađe!(FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Jeremy Cook

tragičan kraj

Ukrali su mu mobilni, krenuo je po njega, a nije ni slutio šta će mu se desiti kada ga nađe!(FOTO) (VIDEO)

Kada je Džeremi Kuk izgubio svoj mobilni telefon u taksiju, imao je jednostavno rešenje - pratiti svoj telefon pomoću aplikacije koju imaju telefoni sa android operativnim sistemom
Objavljeno:

Džeremi Kuk, 18- godišnji Kanađanin, izgubio je svoj telefon i koristio je jednu od aplikacija za lociranje uređaja. Ovaj mladić nije verovao da se bilo šta loše može dogoditi. Nažalost, stvari se nisu odvijale onako kako je Džeremi planirao, izgubio je mnogo više.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je Džeremi Kuk izgubio svoj mobilni telefon u taksiju, imao je jednostavno rešenje - pratiti svoj telefon pomoću aplikacije koju imaju telefoni sa android operativnim sistemom.

Sutra će na nebu biti crni mesec! Da li se približavamo kraju sveta? (FOTO) (VIDEO)

Ovo je postala uobičajena metoda pronalaženja ovih uređaja, a u najvećem broju slučajeva, uređaju su zaista pronađeni. Kada su on i njegova sestra krenuli u potragu za telefonom, činilo se da nema o čemu da brine, ali nije bio u pravu.

foto: Facebook/Jeremy Cook

Koristio je aplikaciju "Find my phone" kako bi locirao svoj telefon. Ova aplikacija omogućava da obrišete sve podatke sa telefona ukoliko to želite, ali Kuk je želeo da svoj telefon uzme nazad, što policija nikako ne preporučuje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.