6 diktatora koji su brutalniji i od Kima: Njihovi građani bi se odmah preselili u Koreju, pa čak i u Srbiju!
Foto: AP/Youtube

nacija je drhatala

6 diktatora koji su brutalniji i od Kima: Njihovi građani bi se odmah preselili u Koreju, pa čak i u Srbiju!

Čujete "ludačka diktatura" i pomislite na Severnu Koreju. Ali...
Objavljeno:
Centralnoafrička republika pod Bokasom Kako znaš da si loš momak? Kada te svetska javnost zna kao "kanibalskog diktatora".
decu
foto: Youtube printscreen
14 godina je vladao, a priča se da je imao mnogo divljih životinja , koje je držao kako bi ih hranio svojim neprijateljima. kanibalizam
On je naredio da deca moraju da nose školske uniforme sa njegovom ogromnom fotografijom, koje je naplaćivao toliko da su brojne siromašne porodice bankrotirale.
proslavu Togo pod Gnassingbe Eyademom
Ali zanimljivo je da je on toliko pažnje poklanjao kultu svoje ličnosti, da je to definitivno neviđeno u istoriji . Na radiju je svaka pesma/prilog morala da ima kratki džingl koji tvrdi da je on izabran od Boga.
foto: Youtube printscreen
stripovi su morali da sadrže njega kao super junaka koji leti i izbegava metke. On je bio na vlasti sve do 2005. godine, kada je umro od srčanog udara.
Jemen pod Ali Abdulah Salehom Bliski istok nešto što ni Kimu ne bi palo na pamet. , ogroman deo teritorije u ruke Al Kaidi .
foto: RT printscreen
Inače, oni su mrzeli Saleha, i želeli ga mrtvog pa je pravo pitanje zašto im je poklonio deo teritorije Egiptu Zato je bio spreman i da ih pusti da divljački lutaju zemljom.
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.