Besni Republikanac: Nasrnuo na novinara i slomio mu naočare!(VIDEO)
Foto: Reuter

Ništa novo

Besni Republikanac: Nasrnuo na novinara i slomio mu naočare!(VIDEO)

Sukob kandidata republikanaca u državi Montani za člana Kongresa Grega Djanfortea i novinara Bena Džejkobsa dogodio se sinoć, tokom predizbornog skupa organizovanog u republikanskom štabu u Bozmanu

Objavljeno:

Ona je rekla da su ona i producenti s njom s nevericom gledali dok je Djanforte počeo da udara novinara i da viče nešto u stilu "smučilo mi se sve ovo". Ona je rekla da nisu videli da je novinar na bilo koji način fizički napao Republikanca koji je otišao pošto je dao izjavu zamenicima lokalnog šerifa.

JOŠ JEDNA ŽRTVA "PLAVOG KITA": Devojčica pokušala da se ubije skokom u reku DA BI "ZAVRŠILA IGRICU"! (VIDEO)

U saopštenju iz štaba republikanskog kandidata navodi se da je okršaj dogodio kad je Djanforte davao intervju. "Ben Džejkobs iz Gardijana ušao je u kancelariju bez dozvole, mahao je snimačem u Gregovo lice na agresivan način i počeo da ga uznemirava pitanjima", navodi se u njihovom saopštenju. Republikanski kandidat je zatim zatražio od novinara da izadje iz sobe i spusti diktafon, što on nije uradio, i onda ga je zgrabio za ruku i okrenuo zbog čega su oboje pali, dodaje se u saopštenju. Policija je kasnije saopštila da je Djanforte optužen za fizički napad.

Gardijan je napisao su "uznemireni" zbog tog incidenta a članovi Demokratske stranke u SAD zatražili su od Djanfortea da povuče kandidaturu.

(Espreso.co.rs / N1)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.