STIŽU AMERI! Porodica Osame Bin Ladena otkrila strašne detalje njegove smrti i NJEGOVE POSLEDNJE REČI! (FOTO)
Foto: AP

Stravično!

STIŽU AMERI! Porodica Osame Bin Ladena otkrila strašne detalje njegove smrti i NJEGOVE POSLEDNJE REČI! (FOTO)

Amal bin Laden, četvrta i najmlađa žena žena Osame bin Ladena, ispričala je priču o noći kada je umro na rukama specijalnih jedinica američkih Foka

Objavljeno:

- Amerikanci dolaze, rekao je zadihan.

Zatim se čuo piskav zvuk i kuća je bila napadnuta. Njih dvoje su se uhvatili za ruke i ušunjali se na balkon. – Ta noć je bila bez mesečina i bilo je teško da se vidi bilo šta, rekla je Amal.

Na travnjaku, van njihovog vidokruga, bila su dva američka helikoptera "Crni jastreb" i 24 marinca koja su jurila preko travnjaka ka objektu. Gore, na drugom spratu balkona, Seham i Kalid videli su kako se Amerikanci približavaju. POKOLJ U MANČESTERU NA KONCERTU ARIJANE GRANDE: U eksploziji bombe ubijene 22 osobe, ranjeno 59! (VIDEO)

Bin Laden je pozvao svog sina da dođe kod njega, koji je bio u pidžami, ali je uzeo kalašnjikov, za koji je Amal znala da nije pucao iz njega od kad je imao 13 godina. Amal i Seham su tešile decu koja su plakala. Svi su otišli na poslednji sprat, gde su se sklupčali. Čuli su eksploziju kada su “foke” digle kapiju u vazduh.

foto: Profimedia

- Oni žele mene, ne vas, konačno je rekao bin Laden, govoreći svojoj porodici da idu dole.

Ali, najstarije ćerke Mirijam i Sumaija sakrile su se na balkonu dok su Seham i njen sin Kalid sišli dole.

Gore su Amal, bin Laden i njihov mlađi sin Husein ostali u sobi i molili se. Amal je rekla da je shvatila da ih je neko u njihovom krugu izdao. Foke su bile u hodniku i razvalili su zaključana vrata pre nego što su krenuli gore. Jedan od članova snaga, koji su govorili arapski i znali kako Kaled izgleda, pozvali su ga. Kada je pogledao preko balkona, upucan je. Sumaija i Mirijam su požurile ka američkim marincima, ali su ubrzo pribijene uz zid od strane čoveka koji je govorio arapski. Foka Robert Onil prošao je pored njih i ušao u sobu. Amal je bila ispred svog supruga. Krenula je ka Onilu, ali je neko upucao dok su ostali marinci ulazili u sobu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.