STIŽU AMERI! Porodica Osame Bin Ladena otkrila strašne detalje njegove smrti i NJEGOVE POSLEDNJE REČI! (FOTO)
Foto: AP

Stravično!

STIŽU AMERI! Porodica Osame Bin Ladena otkrila strašne detalje njegove smrti i NJEGOVE POSLEDNJE REČI! (FOTO)

Amal bin Laden, četvrta i najmlađa žena žena Osame bin Ladena, ispričala je priču o noći kada je umro na rukama specijalnih jedinica američkih Foka

Objavljeno:

Kako su izgledali poslednji časovi Osame bin Ladena, koga su likvidirale američke Foke, po prvi put je opisala njegova četvrta žena Amal prenosi londonski San.

Amal bin Laden, četvrta i najmlađa žena žena čoveka koji je bio na američkoj listi najtraženijih terorista više od deceniju, ispričala je priču o noći kada je umro na rukama specijalnih jedinica američkih Foka. Ona i njeno šestoro dece živeli su u "sigurnoj kući" u planinama Abotabada u Pakistanu, gde je bin Laden ubijen 1. maja 2011. godine. Amal je ispričala je Kejti Skot-Klark i Andrijanu Leviju kako je sve izgledalo tog dana za njihovu knjigu "Izgnanstvo: Let Osame bin Ladena".

PANIKA NA LONDONSKOM AERODROMU: Policija opkolila i evakuisala avion KOJI JE LETEO ZA HRVATSKU! (FOTO) Zajedno sa Amal i njenom decom, u kući je živela i druga žena bin Ladena Kairijah, i njegova treća žena Seham i sin Kalid (22). Prva žena Najva, koja se udala za njega kao tinejdžerka i koja mu je rodila 11 dece, ostavila ga je dva dana pre napada 11. septembra.

Oko 23 časa 1. maja 2011. godine, nakon večere i molitve, bin Laden je brzo zaspao dok je njegova četvrta žena ležala pored njega. Napolju su ulice bile mračne zbog nestašice struje, što je bila česta pojava u toj oblasti, a Amal se probudila nelagodno nešto iza ponoći. Čula je zvukove i mislila je da je videla senke kako plešu na prozorima. Bin Laden se pridigao, delovao je uplašeno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.