VELIKA USKRŠNJA SLUŽBA U BRITANIJI NIJE PROŠLA NEOPAŽENO: Kejt i Vilijam svojom odlukom ZAPREPASTILI CEO SVET
Vilija i Kejt, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VELIKA BRITANIJA

VELIKA USKRŠNJA SLUŽBA U BRITANIJI NIJE PROŠLA NEOPAŽENO: Kejt i Vilijam svojom odlukom ZAPREPASTILI CEO SVET

Kejt Midlton i princ Vilijam nisu prisustvovali velikoj službi za Uskrs

Objavljeno:

Kejt Midlton i princ Vilijam nisu prisustvovali velikoj službi za Uskrs na koju svi aktivni članovi kraljevske porodice odlaze svake godine. Ove godine, pojavili su se kralj Čarls, kraljica Kamila, princ Endru, Sara Ferguson, princeza Ana, Timoti Lorens, princ Edvard i vojvotkinja Sofi. Kejt i Vilijam su, verovatno prvi put, prekršili protokol i doneli odluku da praznik provedu sa decom, dok se Kejt oporavlja zbog hemoterapije koju prima zbog nedavno otkrivenog raka.

Fanovima kraljevske porodice nije promakao ovaj potez, koji su pohvalili jer Kejt Midlton i Vilijam čine sve što mogu da sačuvaju svoju porodicu, uprkos svim problemima sa kojima se suočavaju.

Pored toga, princ Vilijam je, prema mnogim komentarima, doneo odluku da čvrsto stane uz svoju suprugu i tako oduševio javnost. Ovo je prvi put da je prestolonaslednik zanemario zvanične obaveze, a sve kako bi omogućio porodici miran Uskrs.

Kralj Čarls III i kraljica Kamila Foto:Tanjug/Hollie Adams/Pool Photo via AP

Kralj predvodio porodicu

Iako i sam boluje od raka, britanski kralj Čarls je predvodio porodicu u zamku Vindzor na nedeljnoj službi sa kraljicom Kamilom.

Monarh je mahnuo masi pre nego što je sa suprugom krenuo u kapelu. Drugi članovi kraljevske porodice takođe su stigli u kapelu Svetog Đorđa u Vindzoru.

Kejt, Čarls i Kamila
Kejt, Čarls i Kamilafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je za kralja Čarlsa najvažnije pojavljivanje od kad mu je u februaru dijagnostifikovan rak. Službi u zamku Vindzor, gde je Čarls bio sa kraljicom Kamilom, tradicionalno prisustvuje cela kraljevska porodica, ali ove godine to nije bio slučaj.

Pored Kejt i Vilijama, nisu se pojavili drugi bitni članovi porodice.

Vilijamov mlađi brat Hari i njegova porodica, koji žive u Kaliforniji, takođe nisu bili na službi.

Mirna oaza za Kejt i Vilijama

Kako bi što mirnije proveli praznike, Kejt i Vilijam su sa decom otišli na seosko imanje. Oni su se odselili iz Londona još 2022. godine i otišli u Vindzor sa svoje troje dece Džordžom (10), Šarlot (8) i Luijem (5). Privatnost koju pruža ovo seosko imanje bez sumnje će dobro doći princezi kojoj je dijagnostikovan rak. Upravo su u šarmantnu vikendicu „Adelejd kotidž“ otišli Kejt i Vilijam sa decom, kako bi u miru proveli praznike, a ona se oporavila od terapije.

Porodica je na svom velelepnom imanju provela i uskršnje praznike.

Kejt Midlton i Vilijam sa porodicom
Kejt Midlton i Vilijam sa porodicomfoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Glavna karakteristika imanja je privatnost, što ga čini savršenim mestom za princezu Kejt kojoj je u ovom trenutku najpotrebniji mir kako bi se usredsredila na svoj oporavak. Kejt je rekla javnosti:

„Dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, u svom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe, kao i ljubav i podrška koju su mi mnogi od vas pokazali. To nam oboma jako puno znači“.

„Adelejd kotidž“ se nalazi u srcu imanja u Vindzoru na 655 hektara i svega je 10 minuta hoda do glavnog zamka u Vindzoru. Nalazi se 14 kilometara od Askota, gde deca pohađaju školu Lambruk koja košta 7.000 funti mesečno.

Oporavak uz bliske ljude

„Ona ima veoma uzak krug prijatelja. Posebno u Norfolku, tamo zaista ima bliske prijatelje. Ali mislim da joj pravu podršku i vetar u leđa daju njeni roditelji, njen brat Džejms i njena sestra Pipa. Iako ih ne viđate često zajedno čak ni na fotografijama, oni su veoma prisutni u princezinom životu“, rekla je kraljevska analitičarka Kejti Nikol za Entertejnment tunajt.

Nakon dirljive i šokantne objave u kojoj je Kejt Midlton otkrila da joj je dijagnostikovan rak, njen brat Džejms je podelio poruku podrške svojoj starijoj sestri.

„Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, prebrodićemo i ovo“, napisao je on.

Nikol je takođe rekla da su roditelji princeze od Velsa, Kerol i Majkl, „odahnuli“, jer je njen rak otkriven u ranoj fazi, pa veruju da je pozitivno to što će Kejt proći kroz preventivnu hemoterapiju.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Nova/T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.