MEGAN MARKL POSLALA TAJNU PORUKU KEJT? Jedan DETALJ je svima zapao za oko, a evo šta se KRIJE IZA NJENOG POTEZA
Megan Markl, Foto: Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

MEGAN MARKL POSLALA TAJNU PORUKU KEJT? Jedan DETALJ je svima zapao za oko, a evo šta se KRIJE IZA NJENOG POTEZA

Megan je za posetu bolnici odabrala cvetni komplet i crne baletanke

Objavljeno:

Nije tajna da jetrve Megan Markl i Kejt Midlton nisu u najboljim odnosima, a nedavno je procurila informacija da je vojvotkinja od Saseksa posetila dečiju bolnicu u Los Anđelesu, gde je čitala priče bolesnoj deci, samo nekoliko sati pre nego što je princeza od Velsa objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

Megan je za posetu bolnici odabrala cvetni komplet i crne baletanke, a navodno je svojim autfitom poslala tajnu poruku svojoj jetrvi, piše The Mirror.

"Kraljevska porodica je poznata po korišćenju odeće za prenošenje suptilnih poruka, a Megan je naučila da bude vešta u korištenju svoje odeće za promenu perspektive. Vojvotkinja je jasno poslala poruku svojim cvetnim kompletom. Sinonim za čistoću, optimizam i prijateljstvo, cveće predstavlja rast i cvetanje i prilično dirljivo, cveće simbolizuje oproštaj", rekla je modna urednica Amber Grefland i dodala da vojvotkinja od Saseksa želi da ostavi događaje iz prošlosti iza sebe i krene napred.

S obzirom na to da su fotografije na kojima Megan čita priče bolesnoj deci čekale na objavu 10 dana, čini se da je ona iz poštovanja prema Kejt, bez obzira na to što nisu u najboljim odnosima, odlučila da pričeka sa tim.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/Mirror/Insider.hr /Prenela T.Š. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.