NATALIJA JE BILA KONOBARICA, A JEDAN SUSRET JOJ PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Udala se za ŠEIKA, pa se GORKO POKAJALA
Šeik / ilustracija, Foto: AP

ŽIVOTNA PRIČA

NATALIJA JE BILA KONOBARICA, A JEDAN SUSRET JOJ PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Udala se za ŠEIKA, pa se GORKO POKAJALA

Nazalija Alijeva nekad je bila konobarica, a onda se na neverovatan način udala za šeika

Objavljeno:

Za Nataliju Alijevu iz Minska san je postao stvarnost. Devojka je došla iz obične porodice, 2000-ih je završila srednju školu i ušla u sportsku akademiju, a u slobodno vreme radila je kao konobarica u elitnom hotelu u glavnom gradu Belorusije.

Naime, sudbinski susret se dogodio 2007. godine. Natalija je odnela čašu soka u sobu u kojoj se smestio princ iz Dubaija Said bin Maktum Al Maktum, koji je doleteo u Belorusiju na takmičenje u streljaštvu.

Ljubav između njih dvoje je odmah planula, a zgodan Arapin se uopšte nije dvoumio: bez Natalije se neće vratiti kući. Nedelju dana kasnije, nećak vladara Dubaija zamolio je Natalijine roditelje da im daju blagoslov za ovaj brak, što su oni i učinili.

Dubai
Dubaifoto: Profimedia

Ubrzo je san postao java

Nakon što je tajno potpisao ugovor u Minsku, par je otišao u Dubai. Tada je Natalija konačno shvatila u kakvoj se bajci nalazi. Odmah su joj uručeni ključevi od vile sa 1.788 soba i 257 kupatila, potpuno optočenoj u zlatu, dobila je ličnog vozača i ormare krcate luksuznom odećom.

I sve bi bilo i više nego sjajno, da nije bilo jedne sitnice... Natalija je šeiku bila druga žena. Njegovi rođaci su ipak toplo prihvatili Nataliju, uključujući i prvu ženu, Saidu bin Maktum al Maktum, koja ju je radosno dočekala.

Nakon luksuznog venčanja u Dubaiju, Natalija je prešla u islam i počela da nosi ime Ajša al Maktum. Prošle su godine, ona je rodila ćerku po imenu Alija, a koju je otac naprosto obožavao. Natalija i šeikova prva žena su imale sjajan odnos, zajedno su odgajale decu, ali vremenom je romansa sa princom počela da bledi.

Iako je preuzela veru, Natalija nije mogla da se pomiri s tim da u muslimanskoj zemlji žene praktično nemaju pravo glasa. Različiti mentalitet i vaspitanje doveli su do toga da se 2015. šeik oženio sa trećom ženom. Onda su stvari postale još gore. Ljubav je izbledela, a ostao je samo zlatni kavez u kom je Natalija boravila...

Sada živi praktično samo sa ćerkom. Šeik se stara da ima sve što poželi, ali se praktično i ne viđaju. Ona i ćerka izlaze u šetnju samo do 16 h, a posle se povlače u svoje odaje jer su temperature u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ekstremno visoke.

Bonus video:

01:36

SRPSKA PEVAČICA PEVALA ŠEIK MUHAMEDU, A ON JE IMAO POSEBAN ZAHTEV! Otišla sam u hotelsku sobu i nisam izlazila dva dana!

(Espreso/ Stil / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.