KRALJEVSKI STRUČNJAK OTKRIO NOVE INFORMACIJE O KEJT: Evo šta tvrdi da se dešava, kaže da se princeza nalazi OVDE!
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

VESTI o KEJT

KRALJEVSKI STRUČNJAK OTKRIO NOVE INFORMACIJE O KEJT: Evo šta tvrdi da se dešava, kaže da se princeza nalazi OVDE!

Princeza od Velsa fokusirana je na svoj oporavak i na svoju porodicu

Objavljeno:

Princeza od Velsa fokusirana je na svoj oporavak i na svoju porodicu nakon što je saznala da boluje od raka. Navodno se Kejt, Vilijam i njihova deca trenutno nalaze u Anmer Holu na imanju Sandringem gde provode uskršnji raspust do povratka u škole koji je planiran 17. aprila.

Biće to dragocen period za Kejt, smatra kraljevski stručnjak Dženi Bond.

"Očekujem da će Ketrin i Vilijam iskoristiti svaki trenutak da uživaju i da ne razgovoraju o njenoj bolesti sa decom", rekla je ona za časopis Bella.

Ona kaže da je princeza svakim danom sve jača pa sam siguran i da daje sve od sebe da sve bude "normalno", da uživa u pikniku na otvorenom.

Neprocenjivu podršku i utehu princezi će u ovom trenutku pružiti njen suprug princ Vilijam.

"On je veoma pouzdana, snažna osoba. Ona se zbog toga ne oseća izolovano jer je Vilijam pored nje", rekao je dugogodišnji porodični prijatelj nedavno za PEOPLE.

1 / 4 Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

Prošlog meseca, Vilijamova supruga je hrabro govorila pred kamerama dok je delila svoju zdravstvenu bitku sa svetom. Ona je ispričala kako je dijagnoza karcinoma došla kao "veliki šok" i da je objavljivanje vesti za njeno troje dece, princa Džordža (10), princezu Šarlot (osam) i petogodišnjeg princa Luja, bio dug proces.

"Najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro", rekla je Kejt u svom saopštenju.

"Kao što sam im obećala, dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, u svom umu, telu i duhu", rekla je u poruci Kejt.

Bonus video:

04:47

BRZE VESTI 4.4.2024

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.