ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA PRINCEZE DAJANE: Jedan DETALJ je svima ZAPAO ZA OKO, o ovome svi BRUJE (FOTO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA PRINCEZE DAJANE: Jedan DETALJ je svima ZAPAO ZA OKO, o ovome svi BRUJE (FOTO)

Čarls Spenser bio je veoma blizak sa sestrom, a tu ljubav neguje i danas, a juče je objavio fotografiju dragocene uspomene sa princezom Dajanom

Objavljeno:

Brat princeze Dajane koji je napisao memoare "A Very Private School" (obavljeni pre nekoliko nedelja) i u toj knjizi otkrio veoma potresne detalje o svom životu, decenijama unazad čuva uspomenu na svoju sestru princezu Dajanu. Lejdi Di poginula je 31. avgusta 1997. u Parizu, njena smrt i danas pokreće pitanja. Čarls Spenser bio je veoma blizak sa sestrom, a tu ljubav neguje i danas. Objavio je juče na svom Instagram profilu sliku dragocene uspomene, na toj fotografiji je sa voljenom princezom.

Čarls Spenser i princeza Dajana bili su tada ispred porodične kuće Althorp u Norfolku, u školskim uniformama. Lejdi Di imala je sedam godina.

"Moj prvi dan u školi u septembru 1968. Moj otac je snimio ovu fotografiju mene i moje sestre Dajane pre nego što nas je odvezao u Silfild, stvarno sjajnu osnovnu školu u Kings Lin u Norfolku. Direktorka je bila gospođica Džin Lov, topla i brižna dama koja je volela soje učenike i učenice", napisao je Čarls Spenser.

Slika je oduševila mnoge na popularnoj društvenoj mreži. "Princeza Šarlot na ovoj fotografiji liči na Dajanu", "Kako lepa fotografija i tako srceparajuća. Ponekad tek kad pogledam svoje fotografije iz detinjstva, shvatim koliko sam bio mlad kada se nesreća dogodila", "Lepo je videti Dajanu sa njenim slamastim šeširom. Kakav ste divan par bili - vaš tata mora da je bio tako ponosan", "Na ovoj slici ste kao princ Džordž i princeza Šarlot, oni definitivno imaju gene Spensera".

I ranije su ćerku Kejt Midlton i princa Vilijama poredili sa bakom Dajanom, mada nogi komentarišu i da je devojčica (8) preslikana kraljica Elizabeta Druga, pa i to da kako odrasta, postaje sve sličnija ocu.

Kraljica Elizabeta II, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Genetika je uostalom takva, geni se "pomešaju", pa na ovaj ili na onaj način ličimo na članoove svoje porodice. Kada je u pitanju Šarlot, često se moglo čuti da je devojčica veoma rano pokazala znanje i umeće na javnim događajima, gde je podsećala i učila braću kako da prate protokol, pa se zbog toga komentarisalo da je "rođena da bude kraljica".

Šarlot je treća u redu za nasledstvo krune, iza oca i brata Džoržda (10). Nakon njenog rođenja promenjen je zakon star 100 godina, pa je izjednačena sa muškim potomcima u liniji nasledstva prestola.

Kejt Midlton i princ Vilijam koji su u braku od 2011. imaju i sina Luja (5). Dečak će 23. aprila proslaviti šesti rođendan.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Podsetimo, Kejt Midlton boluje od raka što je javnost saznala preko njenog video obraćanja 22., marta. Lečenje traje od kraja februara. Pre toga je sredinom januara operisana u Londonu, u pitanju je bila teška operacija abdomena. Čarls III takođe vodi bitku sa rakom, kancer je dijagnostikovan nakon operacije benignog uvećanja prostate, dok je bio u londonskoj bolnici. Reč o odvojenom zdravstvenom problemu.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.