"NEMAMO NEPRIJATELJSKE ZEMLJE, ALI IMAMO NEPRIJTELJSKE..." Putinove reči odjekuju, pazite samo šta je izgovorio
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/Daily Mail

ruski lidr zagrmeo

"NEMAMO NEPRIJATELJSKE ZEMLJE, ALI IMAMO NEPRIJTELJSKE..." Putinove reči odjekuju, pazite samo šta je izgovorio

Ruski lider je dodao da u evropskoj kulturi ima mnogo dobrog, ali da u ovom trenutku ima i mnogo problema u životu ovih zemalja

Objavljeno:

Za Rusiju ne postoje neprijateljske zemlje, ali postoje neprijateljske elite u pojedinim zemljama, izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin tokom sastanka sa radnicima u oblasti kulture u Tverskoj oblasti.

"Mnoga su dostignuća, čak i među onim zemljama koje danas nazivamo neprijateljskim. Iako nemamo neprijateljske zemlje, imamo neprijateljske elite u tim zemljama", rekao je on.

Ruski lider je dodao da u evropskoj kulturi ima mnogo dobrog, ali da u ovom trenutku ima i mnogo problema u životu ovih zemalja.

Putin je započeo svoje prvo regionalno putovanje nakon izbora, dolaskom u grad Toržok, u Tverskoj oblasti, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Putinova poseta u vezi je sa Danom radnika kulture, koji se obeležava dan ranije. Posetu Toržoku, predsednik je započeo iz izložbenog kompleksa 'Muzejski redovi' Sveruskog istorijsko-etnografskog muzeja", kazao je Peskov.

Prema njegovim rečima, u izložbenom kompleksu Muzejskih redova, Vladimir Putin je pregledao kolekciju pisama od brezove kore, uzorke drevnog oružja i predmeta za domaćinstvo koje datiraju od 11. do 17. veka.

"Nakon toga, Putin namerava da poseti muzejski kompleks hotela 'Požarskih', gde će se održati sastanak sa kulturnim radnicima Tverske oblasti", dodao je Peskov.

Bonus video:

02:47

PUTIN DOŽIVEO DEBAKL U DIJASPORI: Ti Rusi neće moći da se vrate u zemlju?! Obradović: Institucijama u Rusiji se ne može verovati

(Espreso / Kurir / RT / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.