DEVETORO POVREĐENIH U STRAVIČNOM NAPADU U MOSKVI NALAZI SE U KRITIČNOM STANJU: Među njima i jedno dete
Mesto tragedije, Foto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

saopšteno

DEVETORO POVREĐENIH U STRAVIČNOM NAPADU U MOSKVI NALAZI SE U KRITIČNOM STANJU: Među njima i jedno dete

Potpredsednica ruske vlade Tatjana Golikova saopštila je da se devet osoba povređenih u terorističkom napadu na "Krokus siti hol" u Moskvi nalazi se u kritičnom stanju

Objavljeno:

Devet osoba povređenih u terorističkom napadu na "Krokus siti hol" u Moskvi nalazi se u kritičnom stanju, uključujući jedno dete, dok je 29 pacijenata u teškom stanju, izjavila je danas potpredsednica ruske vlade Tatjana Golikova.

Golikova je to rekla na sastanku kojim je predsedavao predsednik Vladimir Putin, a na kojem se razmatra teroristički napad u Moskvi 22. marta, preneo je TASS.

1 / 4 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ranije danas šef ruskog Istražnog komiteta Aleksandr Bastrikin saopštio je da je broj žrtava terorističkog napada u Moskvi povećan na 139, a da je broj povređenih u napadu ostao nepromenjen - 182.

Za teroristički napad u petak uveče na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" u predgrađu Moskve odgovornost je preuzela Islamska država.

Bonus video:

02:18

TERORISTI KOJI SU IZVRŠILI MASAKR U MOSKVI BILI POD DEJSTVOM NARKOTIKA?! Petričković: Postojala je jaka logistika iza napada

(Espreo / Agencije / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.