"KEJT JE ISTA KRALJICA": Uočeni važni detalji u emotivnom obraćanju princeze, DA LI STE VI OVO PRIMETILI?
Kejt Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

jedna stavka se tiče DAJANE

"KEJT JE ISTA KRALJICA": Uočeni važni detalji u emotivnom obraćanju princeze, DA LI STE VI OVO PRIMETILI?

Princeza je posebno podsetila na Elizabetu dok je pričala o svojim iskustvima kao roditellj

Objavljeno:

Kejt Midlton je juče saopštila svetskoj javnosti da joj je dijagnostikovan rak. Način na koji se obratila podsetio je na način komuniciranja koji je Elizabeta Druga promenjivala. Uočeni su važni detalji, ali se ističe da kraljica ne bi mogla da drži korak sa društvenim mrežama, iako neki smatraju da bi im njena pomoć u jeku teorija glasina koje su kružile poslednja dva meseca dosta pomogla.

Princeza od Velsa pokazala se kao "sjajan komunikator", rekao je kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams, i istakao da je Kejt Midlton koristila srodne reference kao nekada kraljica, i da je njena poruka kojom je komunicirala sa "milionima" ostavila snažan utisak kao najiskrenije obraćanje, iz srca.

Kejt Midlton i Elizabeta Druga obraćale su se sasvim drugačijim povodima, ali je Ficvilijamsa pronašao slične važne detalje među kojima se ističe snažna emotivnost, princeza od Velsa ga je najviše svojim obraćanjem podsetila na kraljičine govore o pandemiji kovida i govor koji je održala nakon smrti princeze Dajane, koja je poginula 1997. u Parizu, piše Daily mail.

Princeza je posebno podsetila na Elizabetu dok je pričala o svojim iskustvima kao roditellj. Kejt Midlton o kojoj se saznaju ovi novi detalji, napomenula da je deci Šartot, Džordžu i Luju saopštila obazrivo imajući u vidu njihove godine, učiniti to bilo je jako teško.

Elizabeta se javnosti obratila nekoliko dana nakon Dajanine smrti, petog septembra 1997. Nazvala je sebe tada "vaša kraljica i baka".

"Svi na različite načine pokušavamo da se nosimo sa ovim. Nije lako izraziti osećaj gubitka, budući da se nakon početnog šoka često dolazi pomešaju druga osećanja, neverica, ljutnja, nerazumevanje briga za one koji ostaju", rekla je.

Ficvilijams ističe da je to imalo veliki odjek. Govor koji se izdvojio jeste i onaj objavljen u aprilu 2020. Komentarisalo se da je Elizabeta dočaaral britanski stoicizam koji je vladao tokom Drugog svetskog rata. "Srešćemo se opet", rekla je na kraju, citirajući reči Vere Lin.

Taj njen govor ocenjen je kao najlepši trenutak njene vladavine koja je trajala duže od sedam decenija. Uticao je veoma jako na moral i poverenje javnosti.

Kejt Midlton čiji se brat Džejms Midlton oglasio nakon njenog jučerašnjeg saopštenja, objavila je boluje od kancera dva meseca nakon što je imala operaciju abdomena u Londonu. Nalazi se u ranoj fazi lečenja. Neće biti objavljeni detalji o vrsti i stadijumu raka, saopštila je Kensingtonska palata.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / Blic žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.