ŠTA JE TAČNO KEJT MIDLTON REKLA KADA SE OBRATILA JAVNOSTI? Ovo su TRAGIČNE vesti, a pomenula je Vilijama (VIDEO)
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

velika britanija

ŠTA JE TAČNO KEJT MIDLTON REKLA KADA SE OBRATILA JAVNOSTI? Ovo su TRAGIČNE vesti, a pomenula je Vilijama (VIDEO)

Prevod reči Kejt Midlton o vesti da ima rak

Objavljeno:

Evo šta je tačno princeza od Velsa rekla u snimku koji traje dva minuta i 15 sekundi.

"Htela sam da iskoristim ovu priliku da vam se lično zahvalim, za sve divne poruke podrške i za vaše razumevanje dok sam se oporavljala od operacije. Prethodnih nekoliko meseci je bilo neverovatno teško za celu našu porodicu. ali sam imala fantastičan medicinski tim koji se odlično starao o meni, na čemu sam im mnogo zahvalna. U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu. Tada se smatralo da moje stanje nije kancerozno. Operacija je bila uspešna, međutim testovi posle operacije utvrdili su da je kancer prisutan. Moj medicinski tim je savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemio terapiji i trenutno sam u ranim stadijumima tog lečenja.

"Ovo je naravno došlo kao ogroman šok, a Vilijam i ja činimo sve što je u našoj moći da se borimo s ovim privatno za dobrobit naše mlade porodice. KAo što možete da naslutite, ovo će potrajati. Potrajalo je i dok se nisam oporavila od operacije i otpočela dalje lečenje. Ali najvažnije, potrajalo je dok nismo sve objasnili Džordžu, Šarlot i Luiju, na način koji mogu da razumeju i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam i njima rekla dobro sam, sve sam snažnija i fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim u telu, glavi i mislima. To što je Vilijam kraj mene je veliki izvor utehe i podrške, kao što je to i ljubav i ljubaznost koju mi je mnogo vas pokazalo. Nadamo se da razumete da nam kao porodici sada treba vremena, prostora i privatnosti dok dovršim tretmane.

"Moj rad mi je uvek donosio dubok osećaj zadovoljstva i radujem se povratku kada budem u mogućnosti. Ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak. U ovom trenutku takođe mislim na one na čiji je život uticao kancer. Svima onima koji se bore poručujem da ne gube veru i nadu, niste sami, završila je princeza.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/Telegraf/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.