BIVŠI BATLER PROGOVORIO O NESTALOJ KEJT MIDLTON: Ovo što kaže ODZVANJA, mnogi veruju da su REČI PROROČKE
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

pažnja

BIVŠI BATLER PROGOVORIO O NESTALOJ KEJT MIDLTON: Ovo što kaže ODZVANJA, mnogi veruju da su REČI PROROČKE

Nekadašnji čovek od velikog poverenja princeze Dajane senzacionalno je izjavio kako „oseća da bi kraljevska porodica bila ’gotova’ bez princeze Kejt“.

Objavljeno:

U jeku skandala i glasina koji se poslednja dva meseca pletu oko britanske kraljevske porodice – operacije Kejt Midlton, bolesti kralja Čarlsa III, editovane fotografije princeze od Velsa sa decom, paparaco fotografija nje i princa od Velsa u čiju autentičnost mnogi sumnjaju, neovlašćenog pokušaja uvida u medicinsku dokumentaciju princeze od Velsa..., oglasio se i bivši kraljevski batler Pol Barel.

Nekadašnji čovek od velikog poverenja princeze Dajane senzacionalno je izjavio kako „oseća da bi kraljevska porodica bila ’gotova’ bez princeze Kejt“.

Mnogi pokušavaju da naprave paralelu između princeze Dajane i princeze Kejt Midlton

On je, ipak, imao pozitivnu poruku za britansku kraljevsku porodicu koja od januara ove godine prolazi kroz krizu.

- Želim im da se izvuku i da prebrode ovu krizu. Želim da pokažu svetu da je sve u redu u kući Velsa i želim da idu napred, jer su naša nada za budućnost. Bez njih, bez Kejt, kraljevska porodica je gotova – smatra Barel.

Pol Barel
foto: Mariona Otero / Alamy / Profimedia

I dok se na mrežama uveliko komentariše kako su Barelove reči proročke, dotle su britanski mediji, kao i tamošnji kolumnisti poslednjih dana postali daleko obazriviji prema princezi Kejt Midlton, trudeći se da je ne povređuju svojim analizama i pretpostavkama. Ugašen je i "požar" u vidu glasine da princ Vilijam ima ljubavnicu i da bi upravo to mogao da bude razlog "misterioznog nestanka Kejt Midlton".

Javnost s nestrpljenjem iščekuje povratak voljene princeze, a on bi, kako se pretpostavlja, najranije mogao da usledi 31. marta.

Ko je Pol Barel?

Princeza Dajana
foto: EPA-EFE/LAJOS SOOS HUNGARY OUT

Pol Barel je bio dugogodišnji batler princeze Dajane od Velsa, poznat po tome što joj je bio izuzetno posvećen i naklonjen. Karijeru u kraljevskoj palati započeo je kao pomoćnik batlera, a svoj put je gradio sve do pozicije glavnog batlera princeze Dajane.

Pol Barel bio je čovek od poverenja princeze Dajane od Velsa

Bio je prisutan tokom mnogih važnih događaja u životu princeze, uključujući i period razvoda od tadašnjeg princa Čarlsa, danas britanskog monarha. Barel je bio svedok mnogih njenih privatnih trenutaka, od emotivnih ispovesti do svakodnevnih rituala.

Batler najvoljenije princeze svih vremena postao je predmet kontroverze kad je Dajana poginula zajedno sa Muhamedom Al Fajedom krajem avgusta 1997. u Parizu. Barel je, naime, optužen za krađu ličnih predmeta princeze, ali je suđenje na kraju obustavljeno. U javnosti je izazvao pažnju svojim izjavama o princezi Dajani i kraljevskoj porodici, što je dovelo do burnih reakcija medija i javnosti.

Nakon tragične smrti princeze Dajane, Barel je postao javna ličnost i autor nekoliko knjiga o svom iskustvu sa princezom. Postao je poznat i po svojim televizijskim nastupima gde je delio svoja sećanja na kraljevsku porodicu, sa naglaskom na „princezu srca“, kako su Dajanu prozvali mediji.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Republika/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.