CEO ŽIVOT SE BRINULA O JEDNOJ OSOBI, PA SVIREPO UBIJENA: Novi detalji o Mileni kojoj je muž IŠČUPAO SRCE I CREVA!
Milena i njen dželat, Foto: Printscreen/ Facebook/ Felix News Brasil

monstruozan zločin

CEO ŽIVOT SE BRINULA O JEDNOJ OSOBI, PA SVIREPO UBIJENA: Novi detalji o Mileni kojoj je muž IŠČUPAO SRCE I CREVA!

Novi detalji o Mileni kojoj je muž iščupao srce i creva jer ga je prijavila policiji

Objavljeno:

Milenu Dantas Beretu Nistardu (53) iz Brazila bila je u braku sa Marselo Nistarda Antonijasi (49) čak 29 godina nakon što je on rešio da je ubije na najbrutalniji mogući način.

Milena je bila domaćica i ceo svoj život se brinula o svojoj 96-godišnjoj baki. Imala je jednostavan i diskretan život, sa malo prijatelja, pišu brazilski mediji.

Par je bio u braku skoro 30 godina i imali su odraslog sina, ali i Marselovu ćerku iz prvog braka. Iz ugla prijatelja, oni su bili srećan par, ali je stvarnost bila mnogo drugačija.

Milena je maltretiranje trpela godinama, a kap koja je prelila čašu bilo je učestalo silovanje i to što ju je zatvarao u kuću bez mogućnosti da iz nje izađe. Kontrolisao je njen telefon, a prvi napad se dogodio davno, pre 10 godina, prema policijskim izveštajima.

Milena Dantas Bereta Nistarda
Milena Dantas Bereta Nistardafoto: Printscreen/ Facebook/ Felix News Brasil

Podsetimo, suprug je tog dana, nakon što ga je žena prijavila policiji zbog silovanja, došao kući vidno ljut jer je to uradila i poželeo je da joj se osveti.

Kako se navodi, on se automobilom zakucao u zgradu i popeo u kuću gde je brutalno izbo Milenu. Nakon toga joj je izvadio creva i srce i iskeckao ih.

"Osumnjičeni je imao nož u ruci kada su policajci stigli i tražili da ga upucaju jer je ubio svoju žrtvu, ali su pregovarali sa njim nekoliko minuta i naterali ga da da podigne nož i baci ga na zemlju", rekao je portparol policije.

Portparol regionalne vlade je u saopštenju rekao da je "49-godišnji muškarac uhapšen zbog ubistva nakon što je uhvaćen na licu mesta".

Marselo se trenutno nalazi u pritvoru, a sahrana nesrećne žene je zakazana za sledeću nedelju nakon što se završi obdukcija.

Bonus video:

02:09

DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.