SAŠINA MALOLETNA ĆERKA ŠOKIRALA PSIHOLOGA! Otkriveni do sada nepoznati detalji BRUTALNOG UBISTVA, ovo LEDI KRV
Ubijeni Saša K., Foto: Tamara Trajković, printscreen/instagram/tamara kulisic

OTKRIVAMO

SAŠINA MALOLETNA ĆERKA ŠOKIRALA PSIHOLOGA! Otkriveni do sada nepoznati detalji BRUTALNOG UBISTVA, ovo LEDI KRV

U okviru istrage teškog ubistva Saše Kulišića, maloletna ćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost devojčice od 14 godina

Objavljeno: 12:44h

Uloga maloletne kćerke (14) u stravičnom ubistvu oca Saše Kulišića daleko je složenija nego što se moglo i pretpostaviti u prvim trenucima istrage, a njeno ponašanje šokiralo je istražitelje, ali i stručne radnike,

"Iako se ipak radi o detetu, maloletnoj ćerki žrtve, jako nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu", otkriva do sada nepoznate detalje slučaja koji je šokirao ceo region izvor Srpskainfo.

U okviru istrage teškog ubistva Saše Kulišića, maloletna ćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost devojčice od 14 godina.

Maloletnoj ćerki ubijenog Saše koja je označena kao saizvršilac u teškom krivičnom delu produžen je pritvor rešenjem Osnovnog suda u Doboju koji je nadležan za vođenje postupka protiv osumnjičene, s obzirom na to da se radi o starijoj maloletnici.

Istovremeno, istraga i dalje ide u pravcu utvrđivanja odgovornosti ko je konstantno nabavljao lek "treana" od 10 mg kojim je duži period trovan ubijeni Saša Kulišić.

Upravo se ćerka ubijenog sumnjiči da je ocu u limunadu sipala lek, čime ga je neposredno pre ubistva omamila.

Ovaj deo će, kako saznaje Srpskainfo, takođe biti jasan nakon što se otklone svi problemi sa IZIS-om u Doboju.

Za teško ubistvo se može izreći doživotna robija. Osim ćerke, osumnjičeni su Sašina supruga Andrea K i njen ljubavnik Dražen L, kojima je Okružni sud u Doboju produžio pritvor za još dva meseca.

Njih dvoje su osumnjičeni da su kao saizvršioci, zajedno sa maloletnicom, počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način.

Ubijeni Saša K.
Ubijeni Saša K. foto: Printscreen/Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

Istragom je utvrđeno da su supruga ubijenog Saše Kulišića sa kojim je imala dve maloletne kćerke i njen ljubavnik 29. januara ove godine upali u porodičnu kuću i savladali Sašu Kulišića koji je prethodno bio omamljen tabletama koje mu je u limunadu sipala maloletna kćerka (14).

Nakon što su savladali žrtvu, oni su Kulišiću oblepili glavu selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i trakom. Zadali su mu nekoliko udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica.

Osumnjičeni su se kretali prema izletištu u dva automobila, Dražen L. je vozio prvi, a Andrea K. drugi u čijem gepeku se nalazio vezani Kulišić.

Po dolasku na izletište, a kako je to ranije saopšteno tokom vanredne konferencije za medije u Policijskoj upravi Doboj, Andrea K. je otvorila gepek i četiri puta u stomak ubola Kulišića, nakon čega su ga izbacili iz automobila u šumi i pobegli.

Oružje kojim je izvršeno teško ubistvo još uvek nije pronađeno.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso/ Srpskainfo/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.