UPRAVO OBJVALJENE NAJNOVIJE VESTI U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTA SAŠE IZ DOBOJA! Zbog ĆERKINE uloge REGION jeca!
Saša K., Foto: Tamara Trajković, printscreen/instagram/tamara kulisic

SAOPŠTENO

UPRAVO OBJVALJENE NAJNOVIJE VESTI U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTA SAŠE IZ DOBOJA! Zbog ĆERKINE uloge REGION jeca!

Ova odluka je doneta na predlog Okružnog javnog tužilaštva

Objavljeno:

Okružni sud u Doboju produžio je za dva meseca pritvor Andreji K. i Draženu L. koji su osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića.

Ova odluka je doneta na predlog Okružnog javnog tužilaštva, a nakon saslušanja osumnjičenih, rečeno je Srni u dobojskom Okružnom sudu.Prema ovoj odluci, koju je veće Okružnog suda u Doboju donelo 26. februara, pritvor može trajati do 29. aprila.

"Dalje aktivnosti na predmetu u ovoj fazi postupka zavise od predloga i istrage koju vodi Okružno javno tužilaštvo Doboj", naveli su u dobojskom sudu, prenosi ATV.

Oni se sumnjiče da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloletnom ćerkom prvoosumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u nameri da ga liše života.

Ubijeni Saša K. iz Doboja
Ubijeni Saša K. iz Doboja foto: Printscreen/Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

Maloletnica je u porodičnoj kući ocu napravila limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je on zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata od kuće i o svemu obavestila majku i Dražena.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, zadali mu nekoliko udaraca, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gde su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usled čega je preminuo.

Podsetimo, Sašino beživotno telo pronađeno u šumi kraj Doboja, vezanih ruku i nogu, a za ovaj zločin se sumnjiče Sašina supruga Andrea K. (34), njen navodni ljubavnik Dražen L. (19) i Sašina i Andreina 14-godišnja ćerka.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.