BRUTALNO UBILA MUŽA PA SELA DA POPIJE KAFU: Jezivi detalji ubistva Saše iz Doboja, novinarka slučajno snimila...
Saša K., Foto: Printscreen/ Facebook

ubistvo

BRUTALNO UBILA MUŽA PA SELA DA POPIJE KAFU: Jezivi detalji ubistva Saše iz Doboja, novinarka slučajno snimila...

Svi poznati detalji u vezi sa ubistvom Saše K. iz Doboja

Objavljeno:

Ni sedam dana nakon svirepog ubistva Saše K, čije beživotno telo je pronađeno u šumi kraj Doboja, vezanih ruku i nogu, region ne prestaju da šokiraju detalji ovog zločina za koji se sumnjiče Sašina supruga Andrea K. (34), njen navodni ljubavnik Dražen L. (19) i Sašina i Andreina 14-godišnja ćerka.

Kako su iz Okružnog javnog tužilaštva u Doboju naveli za Telegraf.rs, sumnja se da su Andrea K. i Dražen L, u periodu od 29. januara do 30. januara, po prethodnom dogovoru sa maloletnom devojčicom, lišili Sašu života.

Kako je do sada pokazala istraga, veruje se da su majka i maloletna ćerka duže vreme trovale Sašu, stavljajući mu lekove u piće. Sašu je, kako se veruje, nekoliko sati pre ubistva maloletna ćerka omamila lekovima.

Saša K.
Saša K.foto: Printscreen/Facebook

Ćerka je, kako se sumnja, tablete koje je kupila njena tetka, usitnila i sipala u vodu od koje je ocu potom napravila limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena i ostavila im otključana vrata kuće.

Kada su Andrea i Dražen stigli, devojčici su rekli da ide u dnevnu sobu i zatvori vrata. Potom su ušli u sobu gde je Saša spavao, udarali su ga, vezali mu ruke i noge kanapom, a glavu oblepili selotejp trakom. Tako vezanog i od batina krvavog su stavili u gepek i krenuli ka šumi kod izletišta Preslica.

U šumi su oštrim predmetom Sašu uboli četiri puta u stomak i ostavili ga da umre.

Veruje se da je zločin unapred bio planiran pošto su osumnjičeni Andrea i Dražen, prema istrazi, iznajmili auto i stan na dan u Banjaluci. Tu su ostavili Andrein automobil, a u Doboj se vratili iznajmljenim. Po dolasku u Doboj, rentali su drugo vozilo.

- Vozilo koje je koristila K.A. je još 27. je odvezeno na teritoriju grada Banjaluka da bi dan pre ubistva zajedno otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji iznajmili jedno putničko vozilo koje su dovezli u Doboj, i istog dana u Doboju od jedne rent-a-car agencije još jedno vozilo iznajmili s tim da je njeno vozilo ostalo u Banjaluci. Takođe dan pre su na području grada Banjaluka iznajmili stan na dan da bi, po našim informacijama zasad, oko jedan sat noći došli u porodičnu kuću u Doboju gde su zatekli oštećenog u krevetu - rekao je ranije načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Nakon što su, kako se sumnja, svoj monstruozni plan sproveli u delo, vratili su se u Banjaluku.

Dražen L.
Dražen L.foto: Printscreen/ Facebook

Nakon krvavog pira Andrea je ostala u Banjaluci, a Dražen se vratio u Doboj. Tu je i uhapšen oko 19 časova. Ona samo sat kasnije uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci. Kako saznaje ATV, Andrea je samo nekoliko sati pre sedela u obližnjem kafiću i pila kafu.

Policija je, kako piše ATV, brzo sve otkrila jer su imali informaciju da su osumnjičeni viđeni zajedno u prisnom odnosu, ali i da je Dražen L. primećen u iznajmljenom vozilu. Da nešto nije u redu policiju je obavestila kuma. U kući Kulišića zatekla je samu decu i krvave tragove. Prvo se mislilo da je reč o porodičnom nasilju, ali je policija ubrzo dobila dojavu da je pronađeno beživotno telo, za koje se ispostavilo da je Sašino.

"Oko 11.50 časova PS Doboj 1 obaveštena je od strane jedne ženske osobe koja je, ispostavilo se posle kuma od osumnjičene za teško ubistvo K.A. da se iz porodične kuće u ulici Miloša Obilića udaljila njena kuma i kum i da su vidljivi tragovi krvi na krevetu u kući, i a su maloletna deca ostala u kući, dve kćerke. Policijski službenici su izašli na lice mesta i odmah preduzeli mere i radnje na pronalasku ta dva lica, a prema prvim informacija i zatečenom stanju su izvršili uviđaj misleći u prvom momentu da se radi o Krivičnom delu nasilje u porodici. Negde oko 13:50 smo dobili dojavu da je u šumi pronađeno telo NN muške osobe. Izvršen je uviđaj, a na osnovu informacija, došlo se do saznanja da se radi o licu K.S. rođen 1978. godine za koje je prijavljen nestanak u 11.50 časova - rekao je Radinković.

Andreino hapšenje snimila je novinarka ATV-a Maja Ana Kragić, ne znajući da je u pitanju prvoosumnjičena za Sašino ubistvo. Kaže da sve se desilo slučajno. U kafić u kome je sedela došla je policija, prišli su za njen sto jer su bile jedine žene u lokalu, i pitali za volvo koji je ispred parkiran. Po broju policijskih službenika bilo joj je jasno da radi o krupnom krivičnom delu. Instiktivno je uzela telefon i počela da snima. Snimila je momenat kada su osumnjičenu Andreu Kajganić priveli.

"Prvo je došla jedna patrola, koja je stala pored auta za koje će se kasnije ispostaviti da je od osumnjičene, sivi volvo, nakon toga, došlo je baš dosta policije i to je nemoguće da se radi o nekom sitnom prekršaju, to nam je odmah privuklo pažnju čak su prišli i nama, jer smo bile jedine devojke tu. Oni su rekli da vozilo pripada ženi, da je registrovan na žensko ime i pitali da li je možda od jedne od nas, mi smo rekli da nije. Nakon 20-ak minuta, policija je skroz blokirala vozilo sa svih strana. Policajci su zatim izveli, saznaćemo kasnije, Andreu Kajganić, iz zgrade iznad lokala, bila je mirna, staložena, kao da je znala šta je čeka . Konobar je ispričao da je ona sedela na tom mestu gde smo mi bile. Bila je smirena, normalno izgledala, sama je sedela to je bilo malo čudno", ispričala je Maja Ana Kragić, novinar informativne redakcije ATV-a.

Maja Ana iako nije znala o čemu se tačno radi, snimila je komešanje koje je nastalo. Ne znajući da će taj snimak obići sve regionalne medije.

"Prvo sam krenula da snimam sa upaljenim blicom, svi su rekli ugasi, uspela sam snimiti privođenje", dodaje Maja Ana.

Kragićeva je razgovarala i sa prijateljima od Kulišića, građanima, policijom, o svemu što se desilo. Šokirani su svirepošću zločina. Šokirani onim što su zatekli na mestu zločina.

"Tu su i dalje bili tragovi krvi, bilo je pasa, kasnije u nezvaničnom razgovoru policajci su nam rekli da su se šokirali kada su zatekli taj prizor, a to je da su psi lizali krv oko ubijenog", ispričala je Maja Ana Kragić.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/Telegraf.rs/ I.V/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.