TRUDNICI MUŽ PRAVIO DORUČAK U KREVETU, A ONDA...Kad je otkrila STRAŠNU ISTINU u sekundi je ZANEMELA, ovo je HOROR!
Porodica Hering, Foto: Printscreen/ Instagram/ Catherine Herring

šta natera čoveka na ovo?

TRUDNICI MUŽ PRAVIO DORUČAK U KREVETU, A ONDA...Kad je otkrila STRAŠNU ISTINU u sekundi je ZANEMELA, ovo je HOROR!

Život ove žene se sasvim izokrenuo kada je saznala ko je osoba koju je volela više od 10 godina

Objavljeno:

Ljubav iz nas izvlači neke od najlepših gestova i pokazatelja nežnosti.

Cveće, spremljena večera, romantična šetnja ili doručak u krevetu, sve se čine kao predivni načini da ukažete partneru svoje emocije, osim u slučaju Ketrin Hering. Upravo taj čuveni "doručak u krevetu" mogao je biti koban po nju i njeno nerođeno dete.

Ketrin Hering je bila u braku više od decenije sa Mejsonom. Međutim, ispostavilo se da čovek sa kojim je imala dvoje dece i treće na putu, nije nimalo onakav kakav se predstavljao.

Pre dve godine je otkrila veoma intimnu poruku između njega i njegove koleginice. To mu nije mogla oprostiti i rešeno je da se Mejson iseli iz zajedničke kuće.

Iako je ovo trebalo da bude kraj njihove veze, stvari su se izokrenule nakon što je Ketrin objavila da je trudna po treći put. Uprkos tome što je u početku bio na čudan način opterećen vestima, mišljenje se naglo promenilo i molio ju je da vreme provodi u njihovoj kući sa decom.

U nadi da će se ljubav obnoviti, Ketrin ga je primila nazad. Činilo se kao da je to bila dobra odluka i njihov brak se brzinom svetlosti "oporavljao". A onda je Mejson insistirao da joj pripremi doručak u krevetu, pre nego što ode na posao. Umesto raskošnog obroka, na poslužavniku su je dočekali keks i čaša vode. Ako se pitate, ketering nije bio na nivou.

Naime, voda je bila mutna, što je bio prvo što je Ketrin primetila i znala je da je nešto sipano u nju. Kada je Mejson počeo da je požuruje da popije i pojede "doručak" i pritom postajao sve besniji, jasno joj je bilo da je voda otrovna. Popila je, a kada je on otišao na posao, počeli su ogromni bolovi u stomaku i krvarenje iz vagine.

U strahu da se dešava ono najgore, prebačena je hitno u bolnicu, gde su joj isti simptomi trajali nekoliko dana.

Ketrin se nadala da je pogrešila i trudila se da veruje da je čovek koga je nekada volela osoba koja joj nikada ne bi nanela zlo.

- Samo sam očajnički želela da pogrešim u proceni. Želela sam da postoji još jedno objašnjenje, jer ovo je muž kog sam volela i sa kojim imam decu - navodi ona, prenosi "TheSun".

1 / 4 Foto: Printscreen/ Instagram/ Catherine Herring

Instinktivno je znala da je u pravu i čak je počela da prikuplja dokaze protiv svog bivšeg supružnika - prema sudskim dokumentima. Kako su nedelje prolazile, sakupljala je uzorke pića koje Mejson pravio za nju. Kada je Mejson konačno zatražio razvod, Ketrin je predala tečnosti koje je prikupila privatnom detektivu.

Kasnije su zaključili da su pića bila prošarana misoprostolom, hemikalijom koja se redovno koristi za izazivanje abortusa. Nakon što je u kanti za otpatke otkrila otvorene pakete leka koji se koristio za sprečavanje čira na želucu sa ovim sastojkom, odlučila je da postavi poslednju zamku za svog muža.

Imajući skrivene kamere u svom domu, Ketrin je užasnuto posmatrala kako Mejson rastvara prah u sok od brusnice, koji joj kasnije daje.

Dokaze je predala policiji i bilo je potrebno manje od mesec dana da Mejson bude uhapšen.

Kasnije je priznao krivicu i optužen na 180 dana zatvora. Zabranjeno mu je da bude u kontaktu sa najmlađom ćerkom, koja je rođena nakon njegovog hapšenja.

Devojčica ima problema u razvoju i koristi sondu za hranjenje.

Ketrin tvrdi da je naneo veliku bol njenoj porodici i da je kazna veoma mala za ovako nešto.

- Ne verujem da je 180 dana pravda za pokušaj ubistva deteta, i to sedam puta. Dve godine moj muž je otvoreno negirao ovaj napad i danas sam zahvalna što je konačno priznao svoju krivicu - kaže Ketrin sudu.

Bonus video:

07:49

DA LI TREBA SISATI OTROV AKO VAS UJEDE ZMIJA? Ljudi zabrinuti posle slučajeva u Novom Sadu i Kragujevcu: OVO SAVETUJU STRUČNJACI

(Espreso/ Ona.rs/ M.P./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.