MASAKR U AMERICI: Ubijeno 8 OSOBA, policija krenula U POTERU za NAPADAČEM
Foto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

HOROR

MASAKR U AMERICI: Ubijeno 8 OSOBA, policija krenula U POTERU za NAPADAČEM

Čovek ubijen u nedelju je Tojosi Bakare, imigrant iz Nigerije, a veruje se da su sedam žrtava najnovije pucnjave u porodičnim vezama.

Objavljeno: 07:46h

Najmanje 8 ljudi je ubijeno u dve odvojene pucnjave u predgrađu Čikaga, za koje je osumnjičen isti čovek, javlja CNN. Policija u Čikagu je krenula u poteru za Romeom Nensom (23), koji je u dve susedne kuće u Džolijetu, južnom predgrađu Čikaga, ubio 7 osoba, a pre toga je, u nedelju, u odvojenom incidentu ubio jednog čoveka.

Čovek ubijen u nedelju je Tojosi Bakare, imigrant iz Nigerije, a veruje se da su sedam žrtava najnovije pucnjave u porodičnim vezama. Policija je posle njegovog ubistva krenula da prati Nensov auto, crveni Tojota Kamri, a kad su došli na adresu na kojoj je bio prijavljen, otkrili su tela prvo dvoje, a zatim još 5 ljudi. Motiv ubistva zasad nije poznat, ali je policija potvrdila da je ubica poznavao žrtve. Žrtve još nisu identifikovane.

U potragu za Nensom se uključio i FBI.

Bonus video:

00:47

KAKVU PRESUDU MOŽEMO OČEKIVATI ZA MASAKR U RIBNIKARU? Stručnjaci odgonetnuli pravna pitanja: Roditelji spremaju kolektivnu tužbu!

(Espreso/Telegraf/CNN/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.