ISPLIVALE KOMPROMITUJUĆE SLIKE PRESTOLONASLEDNIKA I RIJALITI ZVEZDE: Zbog NJE je prevario PRELEPU suprugu? (FOTO)
Princeza Meri sa mužem, Foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

haos kod kraljevske porodice

ISPLIVALE KOMPROMITUJUĆE SLIKE PRESTOLONASLEDNIKA I RIJALITI ZVEZDE: Zbog NJE je prevario PRELEPU suprugu? (FOTO)

Fotografije danskog prestolonaslednika koji je prevario princezu Meri sa rijaliti zvezdom Henovevom Kazanova šokirale su javnost

Objavljeno:

Pojavile su se fotografije danskog prestolonaslednika Frederika i meksičke rijaliti zvezde Henoveve Kazanove u noćnom izlasku u Madridu. Na tim slikama nema njegove supruge princeze Meri.

Fotografije otkrivaju da su njih dvoje šetali parkom, otišli zatim da se presvuku pa krenuli na večeru. Brak Meri, krunske princeze od Danske i princa traje od 2004. godine. Imaju troje dece i ovo je najveća afera koja ih je zadesila. Novi detalji čine skandal još većim.

Fotografije su šokirale javnost i u Danskoj i u Španiji, možete ih pogledati ovde, recite nam svoje utiske.

Henoveva Kazanova
Henoveva Kazanovafoto: Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia

Bez namere da donosimo zaključak, ali danski princ i rijaliti zvezda izgledali su veoma blisko, slike su poput fotografija para koji kreće u noćni izlazak i da ne znamo o kome je reč, pretpostavili bismo da je reč o ljubavnom paru.

Afera je podigla toliku buru da je Henoveva Kazanova reagovala i negirala bilo kakvu romantičnu vezu sa princom, budućim kraljem Danske. Na Instagramu je osudila zlonamerne glasine koje sugerišu da su njih dvoje ljubavnici.

Ni princ Frederik ni princeza Meri nisu komentarisali slike (još). Tokom njihovih poslednjih zajedničkih pojavljivanja u javnosti primećena je određena distanca među njima. Skandal je buknuo dok su španska kraljica i kralj Leticija i Felipe Vi bili u poseti Danskoj.

Princeza Meri
Princeza Merifoto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Španski mediji pisali su prošle nedelje da su princ i rijaliti zvezda šetali parkom El Retiro, posetili izložbu slika Pabla Pikasa, pa uživali na večeri.

List Lecturas tvrdi da su i Frederik i Henoveva ušli u stambenu zgradu gde ona živi, odvojeno oko 19 sati. Izašli su iz stana oko 21 sat, nakon što su promenili odeću. Istim automobilom stigli su u poznati restoran gde su posmatrali flamenko nastup koji je trajao do ponoći. Sa njima su bila i njegova dva telohranitelja. Princ i njegova pratilja ostali su poslednji u retoranu i nakon što su konobari završili smene.

Zajedno su napustili objekat oko jedan sat posle ponoći, ušli su u isti automobil, a on joj je džentlmenski otvorio vrata, kako ironično piše Lecturas. I te slike možete pogledati na gore navedenom linku. Princ je narednog dana otputovao za Dansku.

Svaka slika je upečatljiva i dosta toga govori.

Magazin je objavio i fotografije princa kako napušta Henovevin stan. Na fotografijama je sam i vidi se kako vuče ulicom kofer veličine ručnog prtljaga.

Pre šok slika urednik Lecturas Luis Pliego tvrdio na španjskoj televiziji Telecinco da je Frederik došao u tajnosti u Madrid.

Henoveva Kazanova je rijaliti zevzda, glumila je u Goya's Ghosts 2006. godine, učestvovala je u više rijaliti programa: Masked Singer, Celebrity Masterchef i The Chase. Od 2005. do 2007. bila je u braku sa španskim autorom Kajetanom Martinezom de Iruhom, sa kojim ima dvoje dece, piše Daily mail.

Bonus video:

00:53

SILVIJA O ĐOLETU I VESNI

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.