UŠETALA U STILU VELIKE DIVE, A ONDA SE DESIO NEVIĐENI BLAM: Svi su VRIŠTALI U STUDIJU, a VODITELJ nije mogao da...
Bravo Kon, Foto: Printscreen/TikTok/enews

AU ŠTA JE SNAŠLO..

UŠETALA U STILU VELIKE DIVE, A ONDA SE DESIO NEVIĐENI BLAM: Svi su VRIŠTALI U STUDIJU, a VODITELJ nije mogao da...

Jedna gošća u čuvenom "Bravo Kon" američkom šou pokušala je da bude praktična ali je sve krenulo nizbrdo.

Objavljeno: 19:30h

Na televizijskim ekranima često u emisijama viđamo besprekorno doterane goste i voditelje, bez ikakvih greški i propusta, a to je uglavnom i rezultat unapred snimljene i izmontirana emisije. Oni koji ne znaju, misle da takvi sadržaji prolaze "glatko" i bez grešaka što naravno nije istina.

Mnogim gostima se dese nezgodne situacije, a da li se neko sapleo, pao ili se zakašljao retko kad možemo videti, sem ako su u pitanju emisije koje idu uživo. Pošto su većini žena cipele sa potpeticom omiljeni komad obuće, mnoge bez njih ne izlaze iz kuće.

Jedna gošća poznate američke emisije Bravo Kon odlučila je da dođe uživo u emisiju skockana u dugu teksas suknju i ležernu prugastu košulju ali bosa, spuštajući se niz pokretne stepenice direktno u studio. Međutim, na stepenici iza sebe je stavila štikle koje je planirala da obuje za emisiju.

Kako se spuštala samouvereno niz njih, zakoračila je na tlo, a kada se okrenula štikle su se zaglavile u stepenicama, a onda su blokirale i njih.

@enews Well this will go down in #BravoCon history. 👠 @Andy Cohen we need #BrynnWhitfield’s Louboutins in the #Bravo ♬ original sound - E! News

U studiju je nastala prava pometnja i smeh, a voditeljka je ustala gledajući u neverici šta se događa pred njenim očima. Gošća je nonšalantno ušetala u studio i sela pored ostalih gostiju, a u međuvemenu je došlo obezbeđenje koje je pokušalo da restartuje dugme odnosno da pokrene stepenice ali bezuspešno. Voditeljka je pitala gošću da li je ovo prvo njeno stajanje na pokretnim stepenicama, što je ona negirala rekavši da je znala da će se zaglaviti i da ih je zato skinula sa nogu. Takođe je otkrila mnogima da su u pitanju jedne od najskupocenijih cipela poznatog brenda, a devojke u studiju se nisu zaustavljale od smeha.

- Zašto ih je skinula, nije imao smisla

- Moglo je da bude i gore

- Urnebesno

- Ovo se i meni jednom desilo.

- Zbog ovoga zato morate da hodate na prstima, a ne na petama - bili su neki od komentara.

Iako je mnogima ovo bilo smešno, neki od TikTokera su rekli da je spuštanje tim stepenicama nekada opasno i za decu, a ne za žene u visokim petama i da je ona s pravom skinula cipele, međutim, nije reagovala brzo. Drugi su se smejali jer su videli da su cipele pohabane i izlizane, rekavši kako i nije velika šteta što su se skupocene štikle zaglavile.

Bilo je i onih koji su voditeljki čiji se glas u pozadini čuje zamerili zbog toga što je pokretne stepenice nazvala liftom. Budući da su reči u engleskom slične i da se lift zove "elevator", a pokretne stepenice "escalator", neki su rekli da je verovatno napravila gaf. Uprkos njenom propustu mnogi su rekli da je to zanemarljivo, jer su cipele odnele kako kažu mnogi "pobedu".

Bonus video:

00:53

Blam za blamom Miljane Kulić na nastupu

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.