ZAPUŠTEN BESKUĆNIK KOJI PRODAJE CVEĆE UŠAO U FRIZERSKI SALON: Nećete VEROVATI šta mu je FRIZERKA URADILA (VIDEO)
Beskućnik, Foto: Printscreen/Facebook/Fabiosa Fitness

HIT

ZAPUŠTEN BESKUĆNIK KOJI PRODAJE CVEĆE UŠAO U FRIZERSKI SALON: Nećete VEROVATI šta mu je FRIZERKA URADILA (VIDEO)

Snimak je na Fejsbuku pregledan preko pola miliona puta, a reakcije korisnika su i više nego sjajne

Objavljeno: 17:59h

Da je čoveku malo potrebno da bude najbolja verzija sebe, dokaz su i izrazito popularni snimci transformacije beskućnika. Ovo je tip viralnih snimaka na kojima frizeri ili stilisti pokazuju kako su nekada samo sapun, voda i makaze dovoljni da u potpunosi promene čoveka.

Nedavno se društvenim mrežama proširio snimak na kome je jedna stilistkinja rešila da uličnom prodavcu cveća, poptuno zapuštenom, starijem čoveku, ponudi retke trenutke sreće i pruži mu bar privremenu pomoć.

On je izgledao kao sasvim novi čovek - uredan, svež, pa čak i moderan zbog stilizovane frizure i brade. Transformacija je šokirala čak i samog beskućnika koji nije mogao da sakrije iznenađenje dok je posmatrao svoj lik u ogledalu.

Snimak je na Fejsbuku pregledan preko pola miliona puta, a reakcije korisnika su i više nego sjajne. Nadamo se da mu je ova mala promena otvorila neka nova vrata i da ima moć da mu promeni i život!

Bonus video:

02:22

TRAGIČNA SUDBINA KOJA TERA SUZE NA OČI! Muzičar izgubio ćerku i sestru, pa ostao beskućnik OSTALA MU JE SAMO JEDNA OPCIJA ZA ŽIVOT

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.