KOZA UPROPASTILA ROMANTIKU: Prosidbi ovog mladića se smeje ceo svet, GLEDAJTE SAMO ŠTA GA JE SNAŠLO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

HIT HITOVA

KOZA UPROPASTILA ROMANTIKU: Prosidbi ovog mladića se smeje ceo svet, GLEDAJTE SAMO ŠTA GA JE SNAŠLO (VIDEO)

Na početku snimka se vidi kako je devojci ispala čaša na pod

Objavljeno:

Par je otišao na planinu do najlepšeg vidikovca, momak je odlučio da tu i zaprosi svoju devojku, ali u nameri da ceo taj događaj zabeleži ga je sprečila koza.

Naime, čovek po imenu Kevin Solarez došao je na brilijantnu ideju za prosidbu svoje devojke u planinama u blizini Andermata.

Kako im je sve teklo po planu, nije očekivao da će glavni deo da se upropasti zbog koze!

Na početku snimka se vidi kako je devojci ispala čaša na pod, a onda je Kevin odlučio da se sagne da je podigne i umesto toga pokazao kutijicu sa prstenom. To je sve što se vidi!

@thesun A romantic proposal in the Swiss mountains turned out to be quite the comedy ?: Kevin Solleroz via Storyful #fyp #foryoupage #fail #engagement #engagementfail #funny #viral #goat ♬ original sound - The Sun

Reakcija njegove devojke je bila pozitivna, ali baš u tom momentu nailazi koza koja je njuškala kameru i oborila je tako da se vidi samo nebo.

Kevin je odmah potrčao da podigne telefon, a u pozadini se čula devojka koja je umirala od smeha jer se ovo dogodilo. Definitivno mu ovo nije bilo po planu, ali je zato završio u svim medijima.

No, bilo kako bilo, devojka mu je na kraju rekla "da", a on je za Storyful rekao da je koza učinila prosidbu urnebesnom.

Bonus video: KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.