MLADA JE USRED SVADBE UZELA MIKROFON I UZVIKNULA 1 REČENICU: Gosti su ostali ukopani u mestu, da li je moguće
Mlada i mladoženja na venčanju, Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/THOMASBILLAUDEAU

IMA I SNIMAK

MLADA JE USRED SVADBE UZELA MIKROFON I UZVIKNULA 1 REČENICU: Gosti su ostali ukopani u mestu, da li je moguće

Mlada je ostavila goste u priličnom šoku

Objavljeno:

Cene organizacije venčanja su se drastično promenile. Troškovi za svadbu od oko 200 gostiju mogu da budu i do 20.000 evra, zbog čega mladenci primenjuju raznorazne metode kojima bi uštedeli. Tako se jedan par našao na udaru negativnih reakcija, a sve zbog hrane koju su poslužili na svom venčanju.

Tomas Biladou (27) i njegova supruga La Perišen Ofeli (25) iz Pariza odlučili su da posluže nesvakidašnje obroke za najvažniji dan umesto da daju novac za tradicionalnu večeru od tri obroka za goste na svadbi. Objavili su snimak pod nazivom "Hvala na predivnom venčanju", a u njemu se vidi kako mlada uzima mikrofon i pokazuje na kraj svečane hale. Gosti su se okrenuli i ugledali dostavljača koji ostavlja hranu iz Mekdonaldsa.

Par je za goste naručio više od 300 hamburgera i nugetsa iz popularnog lanca brze hrane, ali kada je mladoženja objavio snimak, dobili su žestoke reakcije. Ljudi su ih nazvali "škrticama" jer gostima nisu poslužili hranu iz restorana. "Nije u pitanju odlazak na svadbu zbog hrane, ali zašto Mek?", "Ovo još nisam videla"... Bilo je i onih koji su branili mladence, ističući kako bi "svi trebalo da rade ono što vole, a ne da imaju velike troškove samo kako bi se pravili važni".

Tomas i Ofeli su za francuske medije rekli da su to učinili jer je "bilo jeftinije, a znaju da takvu hranu svi vole". "Gledali smo cene nekih keteringa, ali ja sam izbirljiva. Bojala sam se da ćemo platiti nešto što nam se ne sviđa. Kad već plaćaš, možeš i da dobiješ nešto što ti se sviđa", rekla je mlada. Pogledajte kako je izgledao taj trenutak na svadbi:

Bonus video

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.