BRAK O KOME CEO SVET PRIČA: Okrutna rečenica koju je Čarls izgovorio princezi Dajani pre razvoda otkriva MISTERIJU
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

i dalje intrigira

BRAK O KOME CEO SVET PRIČA: Okrutna rečenica koju je Čarls izgovorio princezi Dajani pre razvoda otkriva MISTERIJU

To bi bila jedna od najoštrijih, najbolnijih primedbi koje je njen muž mogao da joj uputi

Objavljeno:

Život princeze Dajane, koji se ugasio pre 26 godina, i dalje ne prestaje da intrigira javnost, posebno deo koji se tiče njenog braka sa princem Čarlsom, današnjim kraljem. Novi detalji bude interesovanje za davno završenu priču.

Naime, informacije o odnosu princeze Dajane i njene snahe Sare Ferguson otvaraju nov ugao gledanja na bračnu situaciju koja je imala javne krize.

Dok se princeza Dajana borila da se prilagodi porodici u koju je došla, nejna snaja Sara Ferguson je imala mnogo toga zajedničkog sa svojim novim okruženjem, stečenim brakom. To je podrazumevalo strast prema životinjama, skijanju i jahanju.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su ljudi počeli da upoređuju dve žene, uz rezak komentar princa Čarlsa koji je istakao da su stvari postale loše.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Prethodno govoreći za emisiju "Fergie Vs Diana: Royal Wives at War" programa "Channel 5", kraljevski stručnjak Dženi Bond je rekla:

- Zaista se dobro uklopila. Fergie se zaista bacila na porodični život. Često bi se videlo da je Dajana ćudljiva, a Fergi je bila dobra zabavna, vesela devojka koja je bila dašak svežeg vazduha u porodici.

Svestan razlika između svoje supruge i druge polovine njegovog brata princa Endrua, Čarls je navodno jednog dana upitao Dajanu zašto ona nije više kao Fergi, vojvotkinja od Jorka.

Psiholog Džo Hemings rekla je za dokumentarac:

- Bio je trenutak kada je Čarls rekao Dajani "zašto ne možeš da budeš više Fergi?" Za nekoga čije je samopouzdanje već prilično nisko, ko se oseća veoma ranjivo to nije samo pobijanje. To bi bila jedna od najoštrijih, najbolnijih primedbi koje je njen muž mogao da joj uputi.

Pre nego što su tenzije između dve žene počele da rastu, bile su izuzetno bliske prijateljice i zapravo je Dajana bila ta koja je Fergiju spojila Endrua.

Bonus video:

07:19

UŽIVO IZ ENGLESKE: Nema nikog na ulicama, zbog sprovoda kraljice Velika Britanija je kao ZEMLJA DUHOVA!

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.