NEMA DOKAZA: Rusi NISU UPLETENI u američke izbore!
Foto: Reuters

sve palo u vodu

NEMA DOKAZA: Rusi NISU UPLETENI u američke izbore!

Eventualne veze Trampa i njegovog tima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tema su brojnih spekulacija od kada je izabran za predsednika 8. novembra, podseća francuska agencija
Objavljeno:

- U slučaju 'Trampovog tornja' nije bilo prisluškivanja. Međutim, moguće je da su druge aktivnosti praćenja postojale u slučaju Donalda Trampa i njegovih saradnika - rekao je republikanac Nunes.

Zatim je član komiteta Adam Šif počeo sa izlaganjem svih navodnih veza Trampa i članova njegove kampanje i administracije.

On je optužio ruske obaveštajne službe za hakovanje i mešanje u američke izbore i govorio o tome kako su ruski državni mediji širili priče od kojih je profitirao Tramp.

Komi i Rodžers svedoče pred Komitetom za obaveštajna pitanja Predstavničkog doma SAD na saslušanju, tokom kojeg se ispituje umešanost Rusije u predizbornu predsedničku kampanju u SAD 2016. godine.

foto: AP

Predsedavajući američkog kongresnog Komiteta za obaveštajna pitanja Devin Nunes izjavio je juče da, koliko on zna, "nema dokaza" da je predizborni tim Trampa bio u dosluhu sa Rusijom uoči američkih predsedničkih izbora 2016.

- Na osnovu svega što sam do jutros video - nema dokaza o tajnim dogovorima - rekao je član Predstavničkog doma SAD u emisiji Foks njuza.

Eventualne veze Trampa i njegovog tima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tema su brojnih spekulacija od kada je izabran za predsednika 8. novembra, podseća francuska agencija.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.