MOJ ŽIVOT POSLE 1.000 MUŠTERIJA: Ispovest prostitutke iz Zagreba potresla Balkan
Foto: AP

Kakav je ovo život

MOJ ŽIVOT POSLE 1.000 MUŠTERIJA: Ispovest prostitutke iz Zagreba potresla Balkan

Upoznala je mladića i zaljubila se u njega. On, njegov brat i žena njegovog brata bavili su se podvođenjem
Objavljeno: 08:14h

Danas radi kao čistačica

"A tad je u moj život iznenada ušao velečasni Dragutin Goričanec. Bilo je to 2010. Prišao mi je na ulici i rekao mi da ne moram raditi to što radim te da mi može pomoći da se izvučem.

Znam za samo dve-tri žene koje su se uspele izvući. Druge su ili još u poslu, rade za kretene i daju im novac, ili su umrle, smrznule se na ulici ili su ubijene. Shvatila sam da mi je blizu 50 godina, da mušterije radije biraju mlađe, a da je meni svega toga dosta. I odlučila sam da prestajem", rekla je.

Danas radi kao čistačica...

foto: Reuter

"Srećna sam jer sam živa. Sad konačno imam normalan posao i ne mogu opisati kakav je osećaj živeti na ovakav način. Nisam mislila da će to ikad biti moguće. A sve to mogu zahvaliti velečasnom Goričancu", govori s osmehom na licu.

Njezin skromno namješten dom čist je i uredan, a na stoliću u uglu smestio se kip Majke Božje s krunicom. Na pitanje je li oduvek bila pobožna odgovara...

"Moja duša je sve vreme bila čista. Prodavala sam telo i to je grijeh, ali to ne znači da nisam volela Boga. Mislim da sam bila manje kurva od nekih današnjih cura koje to što sam ja naplaćivala rade besplatno. Ja sam barem znala zašto to radim..."

(Espreso.co.rs/Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.