Harison Ford krije se na severu Crne Gore! Indijanu Džonsa niko nije prepoznao, ali on je ostavio poruku!
Foto: Profimedia

svetska Tajna no. 1

Harison Ford krije se na severu Crne Gore! Indijanu Džonsa niko nije prepoznao, ali on je ostavio poruku!

Harison je bio na Biogradskom jezeru, ali zaposleni u tom preduzeću, a ni turisti nisu prepoznali slavnog glumca
Objavljeno: 14:12h

Priča da je vidljivo da je “Ford ostario, ali da je još vrlo zgodan muškarac za izuzetnim šarmom i podužom, prosedom kosom”. Razgovarao je sa Janketićima opušteno, bio ljubazan i oduševljen prirodnim lepotama Bjelasice i Biogradske prašume. Kako kaže Sanja, sa prijateljima se peške popeo i na vidikovac Bendovac sa kojeg se pruža veličanstven pogled na Biogradsko jezero.

foto: Foto: AP

“Tražio je slatke palačinke, tursku kafu i koka kolu. Ćaskao je sa mojom ćerkom, a meni je žao što nisam napravila fotografiju, ali sam se trudila da ispoštujem njegovu želju da ne bude uznemiravan. Od naše kolibe pošli su put Trešnjevika, a pretpostavljam i prema Beranama, gde se često biciklisti upute. Ne znam koliko je bio u Crnoj Gori, niti odakle je stigao u Biogradsku goru, ali svako za naše domaćinstvo to je bila jedinstvena prilika koju ćemo dugo pamtiti”, tvrdi Sanja.

foto: Foto: Beta

Ford se upisao i u knjigu utisaka kod Janketića. Napisao je da je jeo palačinke i da je bio sa prijateljima i nacrtao srce pored. Dajana kaže da je američki glumac pohvalio njen engleski, ali se i fotografisao sa njom.

(Espreso.co.rs / Vijesti.me)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.