UHAPŠENO JOŠ OSOBA KOJE SE POVEZUJU SA OBIJANJEM DEPOA VIŠEG SUDA: Isplivale najnovije informacije o aferi "TUNEL"
Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

istraga

UHAPŠENO JOŠ OSOBA KOJE SE POVEZUJU SA OBIJANJEM DEPOA VIŠEG SUDA: Isplivale najnovije informacije o aferi "TUNEL"

Uhapšene SU četiri osobe koje se povezuju sa obijanjem depoa Višeg suda

Objavljeno: 08:29h

Marijan Vuljaj, Ivica Piperović i Nikola Milačić uhapšeni su sinoć nakon saslušanja u podgoričkoj policiji zbog sumnje da su povezani sa obijanjem depoa Višeg suda u Podgorici, prenose Vijesti.

M.A. pušten je nakon saslušanja jer je utvrđeno da nije deo iste kriminalne grupe.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva juče je, zbog sumnje da je bila deo kriminalne grupe koja se tereti za kopanje tunela i obijanje depoa, u Podgorici uhapšena i Katarina Baćović.

Katarina B.
Katarina B. foto: Printscreen/TV Vijesti

Ona je identifikovana kao osoba koja je falsifikovanom ličnom kartom iznajmila stan u Njegoševoj ulici, iz kog su pripadnici ove grupe prokopali tunel do depoa sa dokazima, koji je otkriven pre mesec.

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti Vuljaj je pomagao Baćovićevoj da se krije i to nakon što je policija identifikovala kao jednu od osumnjičenih za krađu dokaza iz depoa Višeg suda.

1 / 5 Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Istakao je da MUP nema podatke da su prilikom obijanja depoa ukradena dva pištolja iz predmeta protiv optuženih za planiranje ubistava Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, što je juče saopštio branilac dela optuženih Damir Lekić.

Bonus video:

04:09

TUNEL JE ODJEK PROBLEMA U KOJIMA SMO 30 GODINA Predsednik Slobodne Crne Gore u neverici: Ovo je NEVIĐEN IZOSTANAK ODGOVORNOSTI!

(Espreso/ Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.